Aslı İşler kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Aslı İşler kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Magazin dünyasında adından sıkça söz ettirmeye başlayan Aslı İşler Muhteşem Yüzyıl Kösem'de adını duyurmuştu. Peki Aslı İşler kaç yaşında ve nereli? İşte biyografisi...

Magazin basınında sıkça adı konuşulmaya başlanan güzel oyuncu hakkında "Aslı İşler kaç yaşında, nereli ve kimdir?" gibi soruların yanıtı araştırılıyor. Birçok projede boy gösteren güzel oyuncu Aslı İşler'in biyografisi yani hayat hikâyesi karar.com'da...

ASLI İŞLER KİMDİR?

26 yaşındaki Aslı İşler 16 Ağustos 1993'te İstanbul'da doğdu. Reklam ve dizi oyunculuğu yapman İşler, kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

Tiyatro ve oyunculuğa ilgisi, ortaokuldaki tiyatro kulübünde başlayan güzel oyuncu Aslı İşler Lady Macbeth rolünü üstlendikten sonra oyunculuk yapmaya başladı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde de rol alan güzel oyuncunun şu sıralar Kenan Doğulu ile birlikte olduğu konuşuluyor. 

19-08/08/asli-isler.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN