Beren Saat ile Kenan Doğulu arasında sular durulmuyor! Beren Saat kimdir, kaç yaşındadır?

Beren Saat ile Kenan Doğulu arasında sular durulmuyor! Beren Saat kimdir, kaç yaşındadır?

Beren Saat ile Kenan Doğulu ilişkisi ile ilgili "Boşanıyorlar mı?" sorusu yeniden gündemde. Beren Saat'in yaptığı son paylaşımda "Asla sevmeyin" sözlerini kullanmasıyla Kenan Doğulu'yu işaret ettiği düşünüldü. Peki Beren Saat kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte Beren Saat hakkında tüm detaylar...

Beren Saat ile Kenan Doğulu ilişkisi ve boşanma haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bunda en büyük etken ise Beren Saat'in boşanmayı ima eden Instagram paylaşımları ve Kenan Doğulu'nun sessizliği...

Kenan Doğulu Beren Saat'in paylaşımları ile ilgili açıklama yapmasa da boşanma iddialarını yalanlıyordu. İkilinin son olarak gündeme gelme nedeni Beren Saat'in Oscar Wilde'in sözlerini içeren şu paylaşımı oldu:

"Size sıradan biriymişsiniz gibi davranan kişileri asla sevmeyin."

Peki Beren Saat kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte detaylar...

BEREN SAAT KİMDİR?

35 yaşındaki Beren Saat, 26 Şubat 1984 yılında Ankara’da doğdu. Baba tarafından aslen Gümüşhane’lidir. Başkent Üniversitesi’nde okuduğu dönemde katıldığı Türkiye’nin Yıldızları yarışmasında ikinci olarak Tomris Giritlioğlu’nun dikkatini çekti. Böylece profesyonel oyunculuğa başladı. İlk oyunculuk denemesini 2004 yılında yayınlanan Aşkımızda Ölüm Var dizisinde canlandırdığı Nermin karakteriyle yaşayan Beren Saat, şarkıcı Kenan Doğulu ile evlidir.

Avrupa Yakası, Aşkımızda Ölüm Var, Aşka Sürgün, Hatırla Sevgili, Aşk-ı Memnu, Güz Sancısı, Gecenin Kanatları. Fatmagül'ün Suçu Ne?, Gergedan Mevsimi, Benim Dünyam, İntikam, 9on, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kürk Mantolu Madonna ve Arama gibi projelerde rol almıştır. Şimdilerde Netflix’in ikinci Türk dizisi Atiye’de Atiye karakterini canlandıracak olan Beren Saat, 1,67 cm boyunda, 53 kilo ve Balık burcudur.

19-07/11/beren-saat-kenan-dogulu.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN