Berker Güven kimdir kaç yaşındadır? Zalim İstanbul Nedim hayat hikâyesiyle şaşırtıyor

Berker Güven kimdir kaç yaşındadır? Zalim İstanbul Nedim hayat hikâyesiyle şaşırtıyor

Zalim İstanbul dizisinde 'Nedim Karaçay' karakterine hayat veren ‘Berker Güven kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır?’ sorularının yanıtı haberimizde. İşte Berker Güven’in hayat hikâyesi…

Kariyerine ilk olarak tiyatro ile adım atan ‘Berker Güven kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?’ gibi aradıklarınız karar.com’da. Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisiyle izleyicinin karşısına çıkan Berker Güven, 1994’te İstanbul’da doğdu. İşte detaylar…

BERKER GÜVEN KİMDİR?

1994’te İstanbul'da hayata gözlerini açan Berker Güven, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur. İsmini ilk olarak tiyatro sahnesinde duyuran Berker Güven, ‘Yen’ ismindeki oyunda yardımcı erkek oyuncu rolünde yer almış ve bu rolü ile ödüle layık görülmüştür. 2017 senesinde rol aldığı ‘Babam’ filminde üstün bir oyunculuk performansı sergileyen Berker Güven, zor bir rolün üstesinden başarılı bir şekilde gelerek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

19-08/07/berker-guveb.jpg

Kanal D dizisi Vatanım Sensin’de Filipos’un oğlu, Leon’un kuzeni Aleksi karakteri ile çok konuşulan Berker Güven, Kanal D’nin bir başka dizisi Zalim İstanbul’da da Nedim karakterine can verdi. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde ‘Yen’ ismindeki tiyatro oyunundaki performansıyla Üstün Akmen Genç Oyuncu Ödülü'nü alan Berker Güven, kısa sürede geniş hayran kitlesi elde etti.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN