Brad Pitt, Tarantino’nun yeni filminde

Brad Pitt, Tarantino’nun yeni filminde

Quentin Tarantino’nun yeni filmi ‘Once Upon a Time in Hollywood’un kadrosuna Leonardo DiCaprio'dan sonra Brad Pitt de katıldı.

Ünlü oyuncu Brad Pitt, ABD’li yönetmen Quentin Tarantino’nun yeni filmi ‘Once Upon a Time in Hollywood’un kadrosuna dahil oldu.

Pitt’ten önce Leonardo DiCaprio'nun kadroya katıldığı film için, yönetmenin Margot Robbie ve Tom Cruise’u da filminde oynatmak istediği öğrenildi.

Filmde, DiCaprio eski bir western televizyon dizisinin yıldızı olan Rick Dalton’ı canlandırırken, Pitt ise Dalton’ın uzun süreli dublörü Cliff Booth karakterini üstlenecek.

Film, Charles Manson cinayetlerinin yaşandığı 1969 yazında Los Angeles’ta geçecek. Eski western yıldızı Rick Dalton ve uzun süreli dublörü Cliff Booth’un hikayesi üzerinden giden filmde, ikilinin ünlü yan komşusu Manson cinayetlerine kurban giden Sharon Tate olacak.

Quentin Tarantino’nun, David Heyman ve Shannon McIntosh ile birlikte yapımcılığını da üstlendiği filmin, Sharon Tate’in ölümünün 50. yıl dönümü olan 9 Ağustos 2019’da vizyona girmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN