Bu bulmacayı yalnızca en zeki olanlar 15 saniyeden kısa sürede çözdü! Şimdi sende hemen dene...

Bu bulmacayı yalnızca en zeki olanlar 15 saniyeden kısa sürede çözdü! Şimdi sende hemen dene...

Boş zamanlarını bilmeceler ve zeka oyunlarıyla harcayan biri misiniz? O zaman bu sizin için! Bu test pek çok kişiyi şaşırttı ve yalnızca en parlak beyinlerin galip gelmesine neden oldu. Karmaşıklığıyla tanınan bu ilgi çekici mücadele, yalnızca olağanüstü entelektüel yeteneğe sahip kişiler tarafından 15 saniyeden kısa bir sürede çözülebildi. Zekanızı test etmeye hazırlanın ve bunu rekor sürede çözebilecek elit azınlık arasında olup olmadığınızı görün!

Bu, nöronlarınızı uyarmak ve zihninize meydan okumak için tasarlanmıştır. Sayılardan ve denklemlerden çok daha fazlasını sunar. Bu zorluğu yükselterek karmaşık sorunları çözmeye doğru ilerlersiniz.

Bu bilmecenin zorluğu yalnızca cevap arayışında değil, aynı zamanda stratejik düşünme ve matematiksel yaratıcılığın nasıl uygulanacağında da yatmaktadır. Rakamların ötesinde daha akıllı, daha kurnaz olma ve gelecek entelektüel bilmecelere karşı zihninizi keskinleştirme fırsatının yattığını bilin.

BU MEYDAN OKUMA NASIL İŞLİYOR?

Bu matematik mücadelesinde zihinsel çevikliğiniz teste tabi tutulacak. Bulmaca, bir karenin etrafındaki sayılardan 15 saniyeden daha kısa bir sürede bir sayı bulmayı içermektedir. Karmaşıklık, eksik rakamı bulmak için bu sayıları mümkün olduğunca hızlı bir şekilde akıllıca birleştirme ihtiyacında yatmaktadır.

Bu zorluk hesaplama becerilerinizi test eder, ancak aynı zamanda hızlı ve stratejik düşünmeyi de gerektirir. Zaman sınırları ekstra baskı yaratır. Bu test stres altındaki sorunları çözme yeteneğinizi test eder.

only-the-smartest-solved-this-test-in-less-than-15-1536x768.jpg

Sınırlarınızı zorlamaya ve zekanızın gerçek seviyesini keşfetmenizi sağlayacak bir mücadeleye girişmeye hazır olun.

BAZI PRATİK İPUÇLARI

Birbirini takip eden veya belirli bir mantığı olan sayıları arayın.

Sayılar arasında çarpma, bölme, toplama veya çıkarma kalıplarını bulun.

Kutunun içindeki ve dışındaki sayıların konumunu düşünün.

Bir işlem yapılıyorsa (çarpma gibi), bunun makul bir sonuç verip vermediğini görmek için tersini (bölme) düşünmeyi deneyin.

Aradığınız yanıtı verip vermediklerini görmek için bariz kombinasyonları hızla test edin.

Eğilimleri veya kalıpları tespit etmek için kutunun etrafındaki sayıları karşılaştırın.

Başkalarıyla doğrudan bağlantısı olmayan sayılar çoğu zaman cevabı bulmada önemli olabilir.

CEVAP

İstenilen şifreyi keşfederek gizemi çözmeyi başaran herkesi tebrik ederiz. Bu zorluğu çözme konusundaki öngörünüz ve hızınız tek kelimeyle etkileyici.

İşte çözüm...

5 × 8 = 40

5 × 6 = 30

8 × 3 = 24

6 × 3 = 18

Dolayısıyla eksik sayı 18'dir.

xx.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN