Buket Aydın nerelidir, kaç yaşındadır? Eşi Erce Baykal kimdir?

Buket Aydın nerelidir, kaç yaşındadır? Eşi Erce Baykal kimdir?

Buket Aydın yayınlanan bir fotoğrafını kaldırtması üzerine Ekşisözlük'te konuşulmaya başlandı. Gündem olmasının ardından "Buket Aydın kaç yaşındadır? Buket Aydın nerelidir?" ve "Buket Aydın'ın eşi Erce Baykal kimdir?" gibi sorular sıkça sorulmaya başlandı. İşte Buket Aydın'ın kocası Erce Baykal hakkında merak edilenler ve diğer detaylar...

Buket Aydın Kanal D Haber sunuculuğu görevini sürdürüyor. Gündeme gelme sebebi ise bir plajda çekilen fotoğrafını internet sitelerinden kaldırtması oldu. Yaşananların ardından gündem olan Buket Aydın hakkında "Buket Aydın kaç yaşındadır? Kocası Erce Baykal kimdir?" gibi sorular sıkça soruldu.

İşte "Buket Aydın ve Erce Baykal kimdir?" sorusunun yanıtı...

19-07/11/buket-aydin-4.jpg

ERCE BAYKAL KİMDİR?

50 yaşındaki Erce Baykal 1979'da İstanbul'da doğdu. 2005'te Işık Üniversitesinden mezun olan Erce Baykal eğitimine 2006-2007 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bölümüne devam etti. Sonrasında ise 2016'da Bahçeşehir Üniversitesinde okutman olarak görev aldı, 17'de işini sonlandırdı.

Erce Baykal 2006 yılından beri İdeal Gümrük Müşavirliği bünyesinde çalışıyor ve görevini 12 yıldır sürdürüyor.

İş adamı Erce Baykal ile Buket Aydın 2013 yılında evlendi. Balayı için Paris'e gitti.

BUKET AYDIN KİMDİR?

34 yaşındaki Buket Aydın, 1 Ocak 1985'te Bursa'da doğdu. İstanbul Kültür Üniversitesini burslu olarak kazanan Buket Aydın Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek Lisansını Attila İlhan Şiirleri üzerine tamamlayan Buket Aydın, Kadıköy'de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda eğitim aldı.

Sunuculuk eğitimi aldıktan sonra bir süre özel bir radyoda spikerlik yapan Buket Aydın, ilk önemli kanalı olan Kanaltürk'de çalışmaya başladı. Burada spor bülteni ve ana haber bültenlerinde sunuculuk yapan Aydın, Kanaltürk'ten ayrıldıktan sonra TRT Türk ekranlarında sunuculuk yaptı.

Buket Aydın, 2011 yılı Nisan ayında NTV'ye transfer oldu. Haber kuşaklarında sunuculuk yapan Aydın, NTV'de hafta içi 23.00'da başlayan Gece Bülteni Kuşağını da sundu. Aydın şuanda Kanal D Haber sunuculuğu görevini sürdürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN