Çağlar Ertuğrul'dan dikkat çeken açıklama: Sosyal medya kullanımı müfredata girsin

Çağlar Ertuğrul'dan dikkat çeken açıklama: Sosyal medya kullanımı müfredata girsin

Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul'un, sosyal medya kullanımı ve siber zorbalıkla ilgili söyledikleri gündem oldu. Oyuncu, sosyal medya kullanımının müfredata girmesi gerektiğini ve çocuklara siber zorbalıkla ilgili dersler verilmesi gerektiğini ifade etti. Çağlar Ertuğrul, sadece ünlülere değil herkese siber zorbalık yapıldığını belirterek, "Biz ‘Tamam’ deyip geçebiliyoruz ama 15-16 yaşında kızlara bile yapılıyor" dedi.

Son dönemde BluTv'de yayınlanan "Prens" dizisiyle gündemde olan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, Birsen Altuntaş’ın YouTube kanalına konuk oldu. Oyuncunun sosyal medya kullanımıyla ilgili önerisi dikkat çekti.

Sosyal medya kullanımının müfredata girmesi gerektiğini söyleyen Çağlar Ertuğrul, “Sosyal medya ile herkes haşır neşir ya… Bence bu müfredata girmeli… Yani böyle bir ilkokul, ortaokul düzeyinde ders verilmeli… Bununla ilgili baştan şan şöhret mi olur… Çünkü bir siber zorbalıkla alakalı dersler verilmeli belki… Bu çok genç yaşta yapılmalı” dedi.

'15 YAŞINDA KIZLARA KORKUNÇ ŞEYLER YAZIYORLAR'

Sadece ünlülere değil, herkese karşı siber zorbalığın olduğuna dikkat çeken oyuncu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Biz tanınan simalarız. Biz artık kaşarlandık. ‘Tamam’ deyip geçebiliyoruz ama bu siber zorbalık herkese yapılıyor. Ünlü ol ya da olma… Her an kendi halinde bir kızcağız ‘Bugün ne kadar güzel oldum’ dese paylaşsa… Bazen oluyor öyle… ‘Ya sen de bo…. gibisin, bilmem ne… Korkunç şeyler… Tamam biz kaşarlandık bakıp geçiyoruz da… Bazen bakıyorum.16-17 yaşında, 15 yaşındaki kız… Neler neler geliyor. Ünlü olsun ya da olmasın… Toplumsal Kamu Spotu falan da belki olmalı…”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN