Duşakabindeki can sıkıcı kireç lekelerinden kurtulmanın yolu bu! Üstelik her evde bulunan doğal malzemeyle: İşte formülü

Duşakabindeki can sıkıcı kireç lekelerinden kurtulmanın yolu bu! Üstelik her evde bulunan doğal malzemeyle: İşte formülü

Duşakabindeki can sıkıcı kireç lekelerinden kurtulmanın yolu bu! Üstelik her evde bulunan doğal malzemeyle: Kireç lekelerinden kurtulmanın formülü...

Duşakabinlerde zamanla biriken kireç, suyun içindeki kalsiyum ve magnezyum minerallerinin birikmesi sonucu oluşur. Bu durum, duşakabinlerin duvarlarında, cam yüzeylerinde ve musluk bataryalarında kirli bir görünüme neden olabilir. Ancak evde bulunan basit malzemelerle bu kireci temizlemek mümkün.

DUŞAKABİNDEKİ KİREÇTEN KURTULMANIN YOLU

Duşakabindeki kireçten ovalamaya gerek kalmadan kurtulun! - Tunceli EMEK Gazetesi

Suyun içerdiği minerallerin birikiminden kaynaklanan kireç problemine doğal bir çözüm sunmak için su ve tuz gibi yaygın malzemeler kullanılabilir. Bu doğal yöntemle duşakabin temizliği oldukça etkili sonuçlar verir.

Duşakabini temizlemek için öncelikle bir miktar tuzu suyla karıştırarak bir çözelti hazırlanır. Bu karışım, kireci çözer ve lekelerin giderilmesine yardımcı olur. Hazırlanan karışım bir sprey şişesine konularak duşakabine uygulanır ve bir süre bekletilir.

Ardından, bir sünger veya fırça yardımıyla ovularak kirecin çözülmesi sağlanır ve duşakabin parlatılır. Bu yöntemle duşakabinde biriken kireç ve su lekeleri kolayca temizlenir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN