Ece Seçkin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ece Seçkin sevgilisi Çağrı Terlemez kimdir?

Ece Seçkin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ece Seçkin sevgilisi Çağrı Terlemez kimdir?

"Ece Seçkin kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?" soruları yeniden gündemde. "Ece Seçkin'in nişanlısı Çağrı Terlemez kimdir, ne iş yapıyor?" soruları ve Ece Seçkin ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 27 yaşındaki Seçkin nasıl şarkıcı oldu?

27 yaşındaki Ece Seçkin 12 Eylül 1991 yılında İstanbul'da doğdu. Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı.

Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazandı.

Müziğe olan tutkusunun yanı sıra Filiz Coşkuner'den bale dersleri alarak, yaklaşık 8 yıl kadar bale ve dans eğitimlerine devam etti. Lise yıllarında kendi kurduğu müzik grubunun solistliğini yapmaya başladı.

Okul yıllarında katıldığı çeşitli müzik yarışmalarında dereceler alan Ece Seçkin, 2006 yılında Levent Arslan'dan özel şan dersleri almaya başladı.

HUKUK FAKÜLTESİ'NDE OKUYOR

2010 yılında, müziğe çok uzak bir tercih yaparak, Bahçeşehir Üniversitesi 'Hukuk Fakültesi'ni kazandı. Hedefi, müziğin yanı sıra akademik alanda da başarı sağlamaktır.

OZAN DOĞULU İLE TANIŞTI, İLK ALBÜMÜNÜ ÇIKARDI

2011 yılında Ozan Doğulu ile tanışması müzik hayatında dönüm noktası oldu. 2012 Temmuz ayına kadar süren 1.5 yıllık yoğun bir çalışma sonucunda, Ağustos 2012'de Doğulu Production markası ile Ozan Doğulu prodüktörlüğünde ilk albümü Bu Ne Yaa'yı çıkararak müzik dünyasına adım attı.

"BU NE YAA" ALBÜMÜ

Tüm aranjeleri Ozan Doğulu'ya ait olan albümün çıkış parçası "Bu Ne Yaa" Deniz Erten imzası taşıyor. Türkiye'de ilk defa 50 kişilik castın görev aldığı klibin yönetmenliğini ise Murad Küçük üstlendi. Vokal koçluğunu Cihan Okan'ın yaptığı albümde yer alan "Mahşer" ve "Canın Sağolsun" şarkılarının sözleri yine Doğulu ailesinden Ece Doğulu'ya ait.

ÇAĞRI TERLEMEZ KİMDİR?

Ece Seçkin Güney Afrikadaki klip çekimleri sırasında pilot sevgilisi Çağrı Terlemez'den evlilik teklifi aldı. 

Çağrı Terlemez, Sinop'ta dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Türk Hava Yolları'nda pilot olarak göreve başlayan Çağrı Terlemez, 2018 Eylül ayında ünlü popçu Ece Seçkin ile nişanlanmıştır. Çağrı Terlemez Türk Hava Yolları'nda A320 uçuşlarını gerçekleştirmektedir.

19-07/10/ece-seckin-cagri-terlemez.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN