Elimi Bırakma konusu | TRT 1'in yeni dizisi Elimi Bırakma oyuncuları kimler?

Elimi Bırakma konusu | TRT 1'in yeni dizisi Elimi Bırakma oyuncuları kimler?

Elimi Bırakma konusu ile dikkatleri çekti. TRT 1 ekranlarında yayınlanan yeni dizi Elimi Bırakma oyuncuları kimlerdir? Dizi nerede çekiliyor, hangi günler yayınlanıyor? İşte yaz dönemi dizisi hakkında merak edilen tüm ayrıntılar....

Haberimizde TRT1 ekranlarında yayınlanan yeni dizi Elimi Bırakma konusu nedir? Elimi Bırakma oyuncuları kimler? sorularının yanıtını diznin hangi günler yayınlandığına dair ayrıntıları bulabilir izleme linine tıklayarak kaçırdığınız bölümleri izleyebilirsiniz. 

Elimi Bırakma dizisinin yapımcılığını Üs Yapım üstlenirken Sadullah Celen ise yönetmen koltuğunda. Elimi Bırakma konusu ile dikkatleri çekerken dizinin mütavazi bütçesi sosyal medyada çok konuşulmuştu. Elimi Bırakma oyuncuları arasında  Alp Navruz ve Alina Boz var. Elimi Bırakma dizisinin senaristliğini ise Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı yapacak.

ELİMİ BIRAKMA KONUSU

Elimi Bırakmakonusu: TRT1'in iddialı dizisinde güçlü bir aile bağı kurmanın önemi anlatılacak. Elimi Bırakma dizisinde Alp Navruz’un hayat verdiği Cenk karakteri büyük bir yemek firmasının sahibi olan zengin bir ailenin Amerika’da okuyan oğlu olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizide Alina Boz’un canlandırdığı Azra karakteri ise ünlü bir kebapçının Amerika’da aşçılık okuyan kızı olarak karşımıza çıkacak. Azra ve Cenk’in yollar Amerika dönüşü uçakta bavulları karıştırılması ile kesişecek. Daha sonra ise Cenk’in babaannesi Feride devreye girecek. Feride'nin çevirdiği bin bir dolap ile Cenk ve Azra’nın yollar sonsuza dek birleşecek.

ELİMİ BIRAKMA YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

ELİMİ BIRAKMA NE ZAMAN YAYINLANIYOR? 

TRT1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisi pazar akşamları izleyici karşısına geliyor. 

ELİMİ BIRAKMA GEÇMİŞ BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN  

ELİMİ BIRAKMA OYUNCULARI KİMLER?

Elimi Bırakma oyuncuları arasında Alp Navruz ve Alina Boz ‘un yanında Batuhan Ekşi, Seray Gözler, Dolunay Sosysert, Burak Tamdoğan, Cemre Gümeli, Ebru Aykaç ve Ertuğrul Postoğlu gibi deneyimli isimlerde yer alıyor. 

18-07/25/alp-nevruz-kimdir.jpg

ALP NEVRUZ KİMDİR?

Alp Navruz, 2 Şubat 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Alp Navruz'un bir kız, bir de erkek kardeşi bulunmaktadır.

Oyunculuğa ilkokul sıralarında kendi yazdığı bir tiyatro oyununda oynayarak başladı, sonrasında Altan Erkekli, Cihan Ünal gibi usta isimlerden dersler aldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu.

1.85 cm boyunda ve 80 kilo olan Alp Navruz, modellik ile kariyerine başladı. Yüzme ve okçuluk sporu ile ilgilenmektedir.

Yazı yazmayı çok seven Alp Navruz, şiir ve öyküler yazmaktadır. Modellik yapan Alp Navruz oyunculuk eğitimi alarak ilk kez Ceberrut sinema filmiyle oyunculuk kariyerine adım attı, daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde Berke rolü ile ilk dizisinde yer aldı.

2017 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan, başrolü Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu, Deniz Baysal, Mahir Günşiray, Çağlar Ertuğrul, Tolga Güleç, Alp Navruz ile paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan Egemen karakterini canlandırıyor.

CENK ÇELEN : Alp Nevruz Çelen holdingin varisidir. Feride hanımında ilk torunu ve göz bebeğidir; bu nedenle de şımarık yetiştirilmiştir bir gençtir. Gece hayatını çok seven Cenk paranın da değerini bilmez. Cenk son zamanlarda daha da değişir ve babasının yönettiği şirketi satarak yeni bir sektöre girmek ister. Cenk’in karşısına ise otoriter babaannesi Feride hanım çıkar. Feride hanım Cenk’in yeni işte başarısız olacağını düşünür ve şirketin satışına izin vermez. Cenk bu restleşmeden sonra konakjta bile kalmak istemez; her gece başka bir kızla gezen Cenk ayrı bir eve çıkmak ister ama bu da reddedilir. Cenk Cansu ile annesi vasıtasıyla küçüklükten beri arkadaştır ama bir aşk ilişkileri olmamıştır.Cenk ise Azra ile tanışınca ona deli gibi aşık olur ve bir anda değişir.

18-07/25/alina-boz-kimdir.jpg

ALİNA BOZ KİMDİR?

Alina Boz, 14 Haziran 1998 tarihinde Rusya'nın başkenti Moskova'da dünyaya geldi. Annesi Rus kökenli olan Alina Boz, Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa ilgi duydu. İlk olarak "Cesur Hemşire" dizisinde "Canan" olarak ekranlara adım attı. Alina Boz, esas çıkışını ise "Paramparça" dizisinde canlandırdığı "Hazal" karakteri ile yaşadı.

2016 yılında kadrosunda Zafer Algöz ve Melek Baykal gibi usta isimlerin yer aldığı "Kaçma Birader" adlı filmde de rol alan Alina Boz, Ata Demirer ve Justin Bieber ile Avea reklamlarında bulunan genç oyuncu reklam filminde yer aldı.

2017 yapımı Sevda’nın Bahçesinde Defne karakterine hayat verdi. Alina Boz son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizi "Vatanım Sensin" de rol almıştır.

AZRA GÜNEŞ: Azra zengin Güneş ailesinin biricik kızıdır. Azra babasının yolundan gider ve yiyecek sektöründe işe atılmak için Amerika’da aşçılık eğitimi alır. Azra’nın babası da Güneş Kebap’ın sahibidir ve ülkede önemli restoran zincirleri vardır; ancak Azra’nın hayatı babasının ölmesi ile bir anda tepetaklak olur. Şirket batar ve yoksulluk gelir. Azra güçlü kızdır her şeye dayanır ve kendi ayakları üstünde durur; ancak kardeşi Mert’in kaybolması Azra’yı yıkar. Mert’i aramaya başlayan Azra Cenk ile tanışır. Zengin olduğu dönemlerde bile kimseyi hor görmeyen Azra kimsenin de hakkına girmemiş ahlaklı bir kızdır. Çok Yardımsever olan Azra aynı zamanda da inatçıdır. 

18-07/25/seray-gozler-kimdir.jpg

SERAY GÖZLER KİMDİR? 

27 Eylül 1961 yılında Adanada doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Tam Adı Seray Gözler Yeniaydır. Bir çok dizide rol alan ünlü oyuncu  Süper Babada oynadığı Şule, Yabancı Damatta oynadığı Hayriye ve Zoraki Kocadaki Sevim Abla rolleriyle tanınır. Başkent İletişim Bilimleri Akademisinde Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk, Seslendirme ve Oyunculuk eğitimleri vermektedir. Www.DiziOyunculari.Biz

Devlet tiyatrosu sanatçısı Saydam Yeniay ile evli olup Ege isminde bir erkek çocuk sahibidir. Boyu 169 cm, kilosu 73 kgdır.

ALDIĞI ÖDÜLLER: 

2002 yılında Kaktüs Çiçeğindeki rolü ile Afife Jale tiyatro ödülünü (en iyi komedi kadın sanatçısı)

2011 yılında İki Çarpı İki oyunundaki rolü ile İsmet Küntay Tiyatro ödülünü (En iyi kadın sanatçı)

FERİDE CENK: Feride; Cenk’in otoriter babaannesidir. Ailesi ve soyadı için yaşar. Aslında Melek gibi bir kadındır ama konu ailesi olunca şeytana da dönüşebilir. Feride hanım kocasının ölümünden sonra oğlu ile fakir bir hayattan zengin bir hayata çalışarak geçmiştir. Sonra ki yıllarda Feride hanım oğlu da ölür; ama Feride hanım yine yıkılmaz; sonrasında ise büyük bir hastalıkla tek başına mücadele etmeye çalışır ama bu mücadele sırasın da torunları onu çok yorar. Feride hak yemeyen adaletli ve inançlı bir kadındır. 

18-07/25/ebru-aykac-kimdir.jpg

EBRU AYKAÇ KİMDİR?

Ebru Aykaç, 1975 yılında Manisa’da doğmuştur.Eğitimini Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü’nde tamamlamıştır.

2004 yılında Yağmur Zamanı dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış; Beyaz Yalan, Güneşi Beklerken,Binbir Gece dizilerinde rol almıştır.

Fox Tv’de yayınlanan; başrolü Fikret Kuşkanve Emel Çölgeçen ile paylaştığı Kırlangıç Fırtınası dizisinin kadrosunda yer almakta ve Meryem karakterini canlandırmaktadır.

Elimi Bırakma dizisinde ise Arda, Melis ve Cenk’in annesi, Feride Hanımın gelini.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN