En güzel Babalar Günü mesajları! Babalar Gününü resimli mesajlarla kutlayın

En güzel Babalar Günü mesajları! Babalar Gününü resimli mesajlarla kutlayın

Resimli babalar günü mesajları ile sizde babalar gününü en içten dileklerle kutlayabilirsiniz. Babalar Günü resimli mesajları haberimizden yararlanarak babanıza resimli mesaj atabilir onları özel günde mutlu edebilirsiniz.Bu özel günde herkesin aradığı ise bir küçük hediye yada kısa bir mesaj ile onları özel kılmak. Sizde haberimizden yararlanarak resimli mesajları babanıza kolaylıkla gönderebilirsiniz.

Resimli babalar günü mesajları haberimizden yararlanarak sizde sevdiğiniz mesajı babanıza kolaylıkla gönderebilirsiniz. Bugün kutlanan babalar günü hakkında en hoş ve duygusal babalar günü mesajlarını haberimizde sizler için derledik. Hem babalar günü mesajı hemde resimli babalar günü mesajları ile dilediğiniz mesajı telefonunuza yada bilgisayarınıza indirerek göndermeniz. Bugün kutlanan Babalar günü resimli mesajlarını haberimizden kolaylıkla gönderebilirsiniz. İster WhatsApp ister SMS yoluyla mesajları kolaylıkla babalarınıza atabilirsiniz

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI VE RESİMLİ MESAJLARI

Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

16-06/18/261.jpg

“Sen benim için dünyanın en iyi örneği, benim her zaman en doğru yol göstericimsin. Sen benim canım babam, en değerlimsin.”

16-06/18/32-1466252029.jpg

Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkek… Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar günün kutlu olsun canım babacım…

16-06/18/31.jpg

Her zaman söylemesem de biliyorum aslında babamın onu ne kadar çok sevdigimi bildiğini.. Ve ben ne kadar karışık cümleler yazsam da hepsini deşifre edebileceğini.. Çünkü o benim Babam.

16-06/18/30.jpg

Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım. Babalar günün kutlu olsun.

16-06/18/29.jpg

Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Babalar günün kutlu olsun.

16-06/18/28.jpg

Bizim bugünlere gelmemizi sağlayan ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz babamızın babalar günü kutlu olsun. Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç veriyorsun… Babalar günün kutlu olsun.

16-06/18/27.jpg

“Allah’a beni senin yokluğunla sınamaması için dua ediyorum babacığım, çünkü gözlerimi yaşama açtığım andan beri yanımdasın. Çünkü her düştüğümde sana muhtacım. Bugün bir kez daha varlığına şükürler olsun canım babam, bir kez daha bil ki seni çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.”

16-06/18/26.jpg

Koklanacak gül, açılacak gonca, yaşanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgili babam. İkliminden tasasızlık, sevginden cesaret ve gözlerinden esaret aldığım günleri hep yaşamak isterim. Babalar gününü en içten dileklerimle kutlarım.

16-06/18/25.jpg

“Aslan babam… Varlığın hep yüreğimi ısıttı, yolumu aydınlattı, bana güç verdi. Senin desteğin bana kendimi hep güvende hissettirdi. İyi ki varsın ailemizin reisi. Babalar günün kutlu olsun.”

16-06/18/en-iyi-babalar-gunu-mesaji-4.jpg

“Derdimi, hüznümü, sevincimi paylaştığım canım dostum; her zaman koruyan ve sahiplenen babam. Sen benim yeri geldiğinde sırdaşım, yeri geldiğinde can yoldaşım oldun. Senin hakkını asla ödeyemem. İyi ki varsın.”

16-06/18/en-iyi-babalar-gunu-mesaji-3.jpg

“Kelimelerle anlatılamayan bir özleme bürünüyorum yokluğunda ve seni ne kadar sevdiğimi hiçbir şekilde tam anlamıyla ifade edemiyorum. Biliyorum ki annem ve sen beni hiçbir karşılık beklemeden seven, hiçbir tereddüde kapılmadan bana güvenen, koruyan ve şefkatiyle ısıtan insanlarsınız. Annem senin gibi bir eşe sahip olduğu için çok şanslı, ben de senin gibi bir babam olduğu için çok mutluyum. Babalar günün kutlu olsun.”

16-06/18/en-iyi-babalar-gunu-mesaji-2.jpg

Evimizin yakışıklısı. Babamız canımız bir tanemiz. Bil ki seni her gün daha çok seviyoruz. Varlığınla gurur duyuyoruz. Sen bizim herşeyimizsin. Babalar günün kutlu olsun.

16-06/18/en-iyi-babalar-gunu-mesaji.jpg

Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “BABA” derdim. Babalar günün kutlu olsun Babam.

16-06/18/22.jpg

Dün, bugün ve yarın daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizim ki bitimsiz, tanrısal bir sevgi. Babacığım babalar günün kutlu olsun.

16-06/18/10.jpg

Babam olduğun için çok mutluyum, sahip olduğum en iyi baba ve arkadaşsın. Babalar günün kutlu olsun babacım.

16-06/18/9.jpg

“Senin gibi özel bir babaya sahip olmanın mutluluk ve gururunu her an yaşıyorum. Bugünlere gelmem ve harika bir çocukluk geçirmem tamamen senin eserin. Çocukken ilk adımlarımda hatta sonra büyürken ellerimi tuttuğunu biliyorum ama bugün daha iyi anlıyorum ki sen benim ellerimi hiçbir zaman bırakmadın. Her zaman arkamda güçlü bir duvar oldun. Babalar günün kutlu olsun dünyanın en mükemmel babası!”

16-06/18/8-1466252122.jpg

Ailemizin yakışıklısı, evimizin eğilmez direği canım babam varlığınla gurur duyuyoruz. Seni bir gün değil her gün seviyoruz. Babalar günün kutlu olsun.

16-06/18/7.jpg

Prensesim diye sevdiğin, ben sensiz yaşayamam dediğin prensesin seni çok ama çok seviyor. Babalar günün kutlu olsun.

16-06/18/6.jpg

Canım babacığım seni çok seviyorum. Senin sevgini bir güne sığdırmak çok zor seni her gün seviyorum.Babalar günün kutlu olsun.

16-06/18/1-1466252142.jpg

Param kalmadığında bankam, okula geç kaldığımda servisim, canım sıkıldığında sırdaşım oldun sen benim her şeyimsin. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Günün kutlu olsun.

16-06/18/15-1466252150.jpg

Arkadaşım, sırdaşım, her şeyim canım babam, varlığın hep yüreğimi ısıttı, bana güven ve mutluluk verdi. Seni seviyorum iyi ki varsın, iyi ki benim babamsın Babalar günün kutlu olsun.

16-06/18/400.jpg

Küçükken senin bana söylediklerine kızıyordum ama şimdi aynı senin söylediklerini ben de söylüyorum. Senin bir örneğinim babam. İnşallah senin gibi sevgi dolu olurum. Neşeli babam babalar günün kutlu olsun.

16-06/18/500.jpg

Elleri öpmekten nasırlaşası bütün babaların babalar günü kutlu olsun. Allah onları bizim başımızdan eksin etmesin.

16-06/18/600.jpg

Sen benim dünyadaki tanıdığım en mükemmel, en fedakar babasısın Canım babam balar günün kutlu olsun.

16-06/18/700.jpg

Küçükken senin bana söylediklerine kızıyordum ama şimdi aynı senin söylediklerini ben de söylüyorum. Senin bir örneğinim babam. İnşallah senin gibi sevgi dolu olurum. Neşeli babam babalar günün kutlu olsun.

16-06/18/3.jpg

Canım babacığım gurbetteyim ama her gün senin sevgini ve dualarını yüreğimde hissediyorum. Sevgi ile ellerinden öperim canım babacığım. Babalar günün kutlu olsun.

16-06/18/2-1466252219.jpg

Peygamberimiz baba hakkında şöyle diyor: Baba sevgisini koru. O sevgiyi kesip atarsan, Allah da senin mutluluk ışığını söndürür. Allah kimseyi babasız bırakmasın.

16-06/18/5.jpg

Ailemizin yakışıklısı, evimizin eğilmez direği canım babam varlığınla gurur duyuyoruz. Seni bir gün değil her gün seviyoruz. Babalar günün kutlu olsun.

16-06/18/20.jpg

Resimli babalar günü mesajları ile sizde babalar gününü en içten dileklerle kutlayabilirsiniz. Babalar Günü resimli mesajları haberimizden yararlanarak babanıza resimli mesaj atabilir onları özel günde mutlu edebilirsiniz. Bu özel günde herkesin aradığı ise bir küçük hediye yada kısa bir mesaj ile onları özel kılmak. Sizde haberimizden yararlanarak resimli mesajları babanıza kolaylıkla gönderebilirsiniz. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN