Sanem hamile mi?

Sanem hamile mi?

Hafta için her gün Salı akşamları Star TV ekranların yayınlanan Erkenci Kuş dizisi final yapıyor. Can’dan umudunu kesen Sanem, babasının dükkânında çalışmaya başlar. Can ise onu geri döndürmeye ikna edemese de verdiği radikal karar ikisinin de hayatını değiştirir.

Star TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Erkenci Kuş final bölümü ile veda ediyor. Birbirinden heyecanlı anlarla seyircisini ekran karşısına kilitleyen dizinin finalinde Can’la ilişkisinden umudunu kaybeden Sanem, ajanstaki işini bıraktıktan sonra mahallesinin yolunu tutar ve babasının bakkal dükkânında çalışmaya başlar…

ERKENCİ KUŞ FİNAL BÖLÜMÜ

Can ile arasındaki durumdan umudunu kesen Sanem, ajanstaki işini bırakıp mahallesinin yolunu tutmuştur. Babasının bakkal dükkânında çalışan Sanem’i can geri dönmeye ikna etmeye çalışır. Gidişinin ardından Sanem'in çektiği acıları Emre'den öğrenen Can, ona büyük bir sürpriz hazırlığına koyulur. Yaşadıkları maceranın arkasından rakip ajansın kampanyayı almak üzere olduğunu anlaşılır, Can, Sanem'in de yardımının ardından sıra dışı bir fikir geliştirir. Peki Can ve Sanem ne yapacak? İkili dünya turuna çıkacak mı? Sanem hamile mi? Tüm bu gelişmeler karar.com’da…

19-08/06/erkenci-kusjpgg.jpg

ERKENCİ KUŞ’UN 50. BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Erkenci Kuş’un yayınlanan 49. bölümünde Leyla’nın kampanyayı kurtarmak için söylediği küçük yalan ajansta büyük sorunlar oluşturmuştur. Can’ı tekrardan kazanmak için uğraşan Sanem de karşılaştığı bir olay sebebiyle radikal bir karar almıştır.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN