Gonca Vuslateri'nin bebeği dünyaya geldi: İsmi belli oldu

Gonca Vuslateri'nin bebeği dünyaya geldi: İsmi belli oldu

Geçtiğimiz ay sevgilisiyle dünyaevine giren oyuncu Gonca Vuslateri anne oldu. Güzel haberi Başak Sayan duyururken Vuslateri bebeğine "Asya" ismini verdi.

"Yalan Dünya", "Küçük Sırlar", "Sıcak Kafa", "Düğüm Salonu" gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunun müjdesini sevenleriyle paylaşmıştı.

4.jpg

Devlet memuru olan ve adının Levent Yaşar olduğu bilinen sevgilisiyle geçtiğimiz ay nikah masasına oturan Vuslateri, "Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Karnım burnumda bir şekilde bu işi de halettik" demişti.

5.jpg

Daha önce kızının adını Asya koyacağını açıklayan Gonca Vuslateri'den güzel haber geldi.

3.jpg

'ASYA BEBEK HOŞ GELDİN'

Yaprak Dökümüz dizisindeki "Ceyda" karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu ve yazar Başak Sayan, yakın dostunun anne olduğunu "Asya bebek hoş geldin... Ne çok bekledik seni" sözleriyle duyurdu.

gonca.jpg

Ardından bir paylaşım daha yapan Başak Sayan, Gonca Vuslateri'yi etiketlediği hikayesine, "Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzum" notunu ekledi.

gonca-vuslateri.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN