Güven Bana başvuru formu | Güven Bana yarışmasına nasıl başvuru yapılır?

Güven Bana başvuru formu | Güven Bana yarışmasına nasıl başvuru yapılır?

ATV’nin sevilen yarışması Güven Bana başvuru formu, yarışmaya katılmak isteyenler tarafından merak indirilmeye çalışılıyor. Müge Anlı tarafından sunulan ‘Güven Bana yarışmasına nasıl başvuru yapılır?’ sorusu, merak ediliyor. Tüm bu aradıklarınız ise karar.com’da…

 Müge Anlı tarafından sunulan Güven Bana yarışmasına nasıl başvuru yapılacağını araştıranlar, haberimize bakabilir. ATV ekranlarında hafta içi Perşembe günleri yayınlanan Güven Bana başvuru formu, yarışmaya katılmayı düşünenler tarafından sorgulanıyor. Büyük ödülü kazanmak için yarışmacıların birbirlerine güvenmek zorunda olduğu, ‘Güven Bana yarışmasına nasıl başvuru yapılır?’ sorusunun yanıtı ise haberimizde…

GÜVEN BANA BAŞVURU FORMU İLE YARIŞMAYA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Aşağıda yer alan linke tıkladıktan sonra Fotoğraf, T.C Kimlik No, ad ve soy isim, cinsiyet, adres, doğum tarihi, doğduğunuz şehir, yaşadığınız yer, ailenizin yaşadığı şehir, memleketiniz, eğitim bilgileriniz, telefon numaranız, mesleğiniz ve bunun gibi birçok özlük bilgilerinin yer aldığı kısa bir formu doldurup, kişisel verilere ilişkin ikona onay verdikten sonra en altta yer alan ‘gönder’ butonuna tıkladıktan sonra formu gönderebilirsiniz. Form, Güven Bana yarışmasına ulaşmış olur. Olumlu olması durumunda yarışmadan yetkililer iletişim numaranız vesilesiyle size ulaşır.

19-08/02/guven-bana.jpg

YARIŞMANIN FORMATI NASIL

Müge Anlı tarafından sunulan ATV ekranlarının sevilen yarışması Güven Bana’da 2 koltuk ve 2 adet yarışmacı bulunuyor. Bu yarışmacılar toplada 1 milyon Türk lirası değerindeki ödül için ter döküyor. Öte yandan bu iki yarışmacıdan 1 tanesinin de ödülü alıp gitmesi gibi bir durumu ortadan kaldırıldı. Yarışmacılar ilk olarak soruları cevaplıyor ve doğru yanıtlardan sonra kasalarında paralarını biriktirmeye devam ediyor. Bunun ardından köşelerine dönen yarışmacılar soruların tekrardan gelmesi için sunucunun olduğu alana doğru geliyor. Bu esnada butona basarak yarışmadan çekilmek isteyen yarışmacı kasadaki paraların hepsini alarak gidiyor. Fakat yarışmacılar aralarında anlaşması durumunda daha fazla para kazanabiliyor.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI KİMDİR?

1973’te doğan Müge Anlı Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Televizyon hayatına magazin programı ile başlayan Müge Anlı, daha sonra ATV’de Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programa başladı. Özellikle son dönemde büyük ilgi gören program gündüz kuşağının vazgeçilmezleri arasına girmeyi başarmıştı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN