İstanbul hangi yollar kapalı hangi yollar açık? Trafiğe UEFA Süper Kupa finali düzenlemesi

İstanbul hangi yollar kapalı hangi yollar açık? Trafiğe UEFA Süper Kupa finali düzenlemesi

İstanbul’da oturan ya da bugünlerde kente herhangi bir nedenden dolayı gelen vatandaşlar, Liverpool ile Chelsea arasında oynanacak UEFA Süper Kupa final müsabakasından dolayı İstanbul’da hangi yolların açık, hangi yolların kapalı olduğunu araştırıyor. Tüm detaylar ise karar.com’da yer alıyor…

İstanbul trafiğinde son durumu merak edenler, gideceği yerlere alternatif bir güzergâh araştırıyor. 14 Ağustos 2019 Çarşamba yani bu akşam Vodafone Park’ta Liverpool ile Chelsea arasında oynanacak Süper Kupa final maçı için İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Peki hangi yollar açık, hangi yollar kapalı? İşte gelişmeler…

İSTANBUL’DA HANGİ YOLLAR KAPALI OLACAK?

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, bugün saat 22.00'de Vodafone Park Stadyumu'nda İngiliz ekipleri Liverpool ile Chelsea arasında oynanacak Süper Kupa maçı nedeniyle alınan emniyet tedbirlerince, bazı yollar ulaşıma kapalı olacak. Bu doğrultuda bugün saat 10.00'dan 15 Ağustos 04.00'e dek Dolmabahçe Caddesi Akaretler kavşağından, stadyuma kadar çift taraflı, Bomonti-Dolmabahçe tüneli çift taraflı, Mete Caddesi ve devamında Taşkışla Caddesi ile kesişen Gazhane Bostan Sokak ve devamında Prof. Bedri Karafakioğlu Caddesi ile Asker Ocağı Caddesi, Gümüşsuyu bölgesinden, İnönü Caddesine Selime Hatun sokağı ile kesiştiği nokta her iki yönlü, Taksim Bölgesinden Geliş Güzergâhı, Nişantaşı-Maçka bölgesinden geliş gidiş güzergâhı, Meclisi Mebussan Caddesi her iki yönlü, Taşkışla Caddesi ile kesişen Kadırgalar Caddesi, Mebusan Yokuşu'nun kesiştiği noktadan Mimar Sinan Üniversitesinin olduğu yer(Fındıklı Kavşağı) itibaren olmak üzere, Karaköy istikametinden geliş gidiş güzergâhı, Süleyman Seba Caddesi ile Şair Nedim Caddesinin kesiştiği kavşak itibarıyla yalnızca Maçka istikametine akım verilecek. Maçka Caddesinden Beşiktaş istikametine akım verilmeyeceği ifade edilirken, ara sokaklardan çıkan akım da Maçka istikametine yönlendirileceği bildirildi.

19-08/14/istanbul-trafikjpgg.jpg

HANGİ YOLLAR AÇIK?

Dolmabahçe Gazhane Caddesi, Dolmabahçe Caddesi ile Maçka Taşkışla Caddesi arası, İnönü Caddesi ve Prof. Bedri Karafakioğlu Caddesi, Asker Ocağı Caddesi, Babaefendi Sokak, Vişneli Tekke Sokak, Mete Caddesi, Taşkışla Caddesi, Gümüş Sokak ile Gümüş Caddesi'nin kesiştiği yer, Divan kavşağı ile Mete Caddesi arası, Çırağan Caddesi'nden Beşiktaş Meydan istikameti araç trafiğine kapalı olacağı kaydedilirken, akımın eski Yıldız Caddesi'nden Barbaros Bulvarı'na yönlendirileceği vurgulandı.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Açıklamada Kadırgalar Caddesindeki stadyuma yakın tek şeridin, stadyumun kuzeyinde, stat D4-D6 kapılarının ön bölgesi, stadyum ile belediye yerleşkesinin arasında bulunan Kadırgalar Şehit Mehmetçik Caddesi'nin Bomonti-Dolmabahçe tünel çıkışını Kadırgalar Caddesine bağlayan yolun 18 Ağustos 00.00'a kadar uzun süreli trafiğe kapatıldığı hatırlatıldı.

Divan Kavşağı, Tarlabaşı Bulvarı, Halaskargazi Caddesi, Meclisi Mebusan Caddesi, Mebusan Yokuşu, Barbaros Bulvarı, Piyalepaşa Bulvarı, Yedikuyular Caddesi, Refik Saydam Caddesi'nin alternatif güzergah olarak kullanılacağı bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN