Kanal D'den şoke eden karar: Apar topar final yapıyor! Diziseverler resmen yasa boğuldu

Kanal D'den şoke eden karar: Apar topar final yapıyor! Diziseverler resmen yasa boğuldu

Kanal D'nin iddialı dizisi için final kararı verildi. Uzun bir süredir ekranlarda olan dizi, izleyicileriyle vedalaşmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Uzun süredir ekranda olan ve izleyicileriyle duygusal bir bağ kuran dizi, final bölümleriyle ekranlara veda edecek. Oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken dizi, final kararıyla sevenlerini duygulandıracak. Üç Kız Kardeş'in final tarihi ve detayları ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Kanal D'de üç sezondur yayınlanan ve başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu gibi isimlerin yer aldığı 'Üç Kız Kardeş' dizisi final yapıyor. Süreç Film'in yapımını üstlendiği dizi, 2024 Mayıs ayında son bölümünde ekranlara gelecek.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Yurt'ta yer alan habere göre, Üç Kız Kardeş'in final yapacağı haberi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Diziseverler, final bölümlerini heyecanla beklerken, dizinin unutulmaz anıları ve karakterleri de uzun süre konuşulmaya devam edecek. Birçok dizi seyircisi ise Kanal D'ye tepki göstererek dizinin finalinin ertelenmesini talep etti.

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

İlk sezonunda reyting rekorları kıran İclal Aydın'ın kitabından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, üçüncü sezonunda final yaparak televizyon ekranlarına veda edecek. Birinci sezonda izleyiciyi ekranlara kilitleyerek reytinglerde birinci sırayı kapan dizi için üçüncü sezonda neden final kararı alındığı merak konusu oldu. Dizi takipçileri, 'izleyicinin ilgisini kaybetti', 'reytingler istenilen gibi değil' gibi iddiaları ortaya attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN