Killa Hakan kimdir gerçek ismi nedir? Ünlü rapçi gözaltına alındı

Killa Hakan kimdir gerçek ismi nedir? Ünlü rapçi gözaltına alındı

Son olarak Ezhel, Ceza ve Ben Fero gibi isimlerle yaptığı düetin ardından tüm Türkiye tarafından tanınan Killa Hakan gözaltına alındı. Peki Killa Hakan kimdir, gerçek ismi nedir ve neden gözaltına alındı? Bu tarz bilgiler karar.com’da…

Almanya’da yaşamını sürdüren Türk asıllı rapçi Killa Hakan’ın gözaltına alındığı haberi son dakika olarak duyurulunca, ‘Killa Hakan kimdir, gerçek ismi nedir ve neden gözaltına alındı?’ soruları da sorgulanmaya başlandı. Ünlü rapçi, bir gün nezarethanede kaldıktan sonra serbest bırakıldı. Tüm bu aradıklarınız haberimizde…

KİLLA HAKAN GÖZALTINA ALINDI

Son olarak Ezhel, Ben Fero ve Ceza gibi isimlerle yaptığı düetin ardından adını duyuran 46 yaşındaki Killa Hakan'ın gözaltına aldığı anlar sosyal medya hesabından paylaşıldı. Nezarethanede bir gün geçirdikten sonra serbest bırakılan ünlü rapçi, serbest kalmasının ardından, Bayramınız mübarek olsun. Daha önceden giremedim. Çok özlemişler beni sabaha kadar hücrede kaldım. Sebep yok burada oluyor bazen öyle şeyler, yoklama niyetine. Ben de eski savaşçılardan, koruyuculardan olduğum için hala da o nöbette olduğum için kimi zaman böyle olaylar oluyor. Bayram olduğuna üzüldüm, yoksa takmam bu olayları.’’ açıklamasında bulundu.

19-08/13/killa-hakan.jpg

KİLLA HAKAN KİMDİR?

Gerçek ismi Hakan Durmuş olan Killa Hakan, 3 Mart 1973’te Almanya’da doğdu. 1960’ta işçi olarak ailesinin bu ülkeye göç etmesinden dolayı burada doğan Killa Hakan’ın babasının adı Ali Rıza Durmuş’tur ve durmuş güreşçidir. Almanya’nın Kreuzberg şehrinde doğan Killa Hakan, genç yaşlarında hapse girmiştir. Cezaevi senelerinde sürekli sözler yazan Killa Hakan, Almanya'da Yabancı Rap yapmak yerine Türkçe Rap yapmış ve zamanla Avrupa'da adını duyurmuştur. Almanya'da sosyal işlerle uğraşan Killa Hakan, Avrupa'da Türkçe Rap Satmak ve Türkçe Dilini Avrupa'ya Tanıtmayı hedeflediğini aktarmıştır. Şarkılarında sürekli söylediği ‘36’ sayısı; doğup, büyüdüğü Kreuzberg City'nin posta kodudur.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN