Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su geri dönecek mi? Ahmet Mümtaz Taylan yanıtladı: Settar Tanrıöğen...

Show TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti'nde yaşanan Apo krizi bir türlü gündemden düşmüyor. Apo karakterinde sağlık sorunu nedeniyle oyuncu değişikliğine gidilmişti. İzleyiciler arasında eski Apo'nun dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu. Sonunda Ahmet Mümtaz Taylan yanıtladı! Settar Tanrıöğen...

Show TV'nin reytinglerde zirveye oynayan dizisi Kızılcık Şerbeti, son zamanlarda yaşadığı Apo kriziyle gündemden düşmüyor. Dizinin başrol oyuncusu Settar Tanrıöğen'in beklenmedik sağlık sorunu nedeniyle diziden ayrılmasıyla, Apo karakterine yeni bir isim getirilmişti. Ancak, yeni sezonda hangi Apo'nun dizide yer alacağı merak konusu oldu. Muhabir Online, bu konuda detaylı bir açıklama için Ahmet Mümtaz Taylan ile görüştü.

Muhabir Online, yeni sezon için merak edilen soruları Ahmet Mümtaz Taylan'a yöneltti. Taylan, konu hakkında bilgisi olmadığını belirtirken, Settar Tanrıöğen'in isteği üzerine rolü tekrar devralabileceğini açıkladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir