Mehmet Er 'Bırakın gitsin' ile geri döndü

Mehmet Er 'Bırakın gitsin' ile geri döndü

Müziğe verdiği arayı sonlandıran Mehmet Er, 'Bırakın gitsin' şarkısı ile iddialı bir giriş yaptı.

Uzun bir aradan sonra müziğe geri dönen Mehmet Er, sözleri Levent Bektaş, müziği Uğur Bayar’a ait olan “Bırakın Gitsin” şarkısına Selim Çaldıran aranjesi ile cover yaparak yepyeni bir soluk getirdi.

Kendi müzik yapım şirketi olan Mer Müzik etiketiyle çıkış yapan sanatçının klip çekimleri 2 gün sürdü. Klip çalışmasında Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses filmindeki aşkı modern bir şekilde sergilediklerini anlatan, Mehmet Er, klip çalışmasında Avşar’ın gençliğini andıran yabancı bir model tercih ettiğini de sözlerine ekledi.

'MÜZİK HADDİNİ BİLMEKTİR'

Mütevazı duruşuyla usta müzik adamları tarafından da sevilen bir isim olan Mehmet Er; “Müzik haddini bilmektir. Önce insana ve sanata sonra kendimize saygı gösterirsek bu kişiyi sanatçı olma yolunda ilerletir. Şarkımız çıktı takdir dinleyicinin” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN