Mihre Mutlu kimdir? İbrahim Çelikkol'un eşi kaç yaşındadır?

Mihre Mutlu kimdir? İbrahim Çelikkol'un eşi kaç yaşındadır?

Mutlu Çelikkol İbrahim Çelikkol'la evlenmiş ve Fahriye Evcen'e benzetilmişti. Çift bebek beklediklerini duyurmuştu ve bunun ardından ''Mihre Mutlu kimdir?'' sorusu araştırılmaya başlandı. İşte Mihre Mutlu'nun yaşı, memleketi ve hayat hikâyesine dair bilgiler...

''Mihre Mutlu Çelikkol kimdir, nereli ve kaç yaşında?'' soruları magazin gündeminde merak konusu oldu. Geçtiğimiz İbrahim Çelikkol ile evlenen Mihre Mutlu Çelikkol 30 yaşında ve mimar...

MİHRE MUTLU ÇELİKKOL KİMDİR? NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

Mimar Mihre Mutlu, 2008-2010 tarihleri arasında Yeditepe Üniversitesi'nde mimarlık eğitimi aldı. 2014 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun oldu.

İş hayatına Han İnşaat bünyesinde part time mimar olarak başlayan Mutlu, Marsan Holding'le de çalıştı. Ali Türker Product'ta da kısa bir süre görev aldı.

İbrahim Çelikkol, Mihre Mutlu Çelikkol ile nişanlandığı dönemde herkes Mihre Mutlu Çelikkol'u Fahriye Evcen'e benzetmişti.

1989 yılında dünyaya gelen Mihre Çelikkol'un doğum tarihi, gün ve ay olarak bilinmediği için burç bilgisine de maalesef ulaşılamadı.

BEBEK BEKLİYORLAR

İbrahim Çelikkol eşi Mihre Mutlu ile paylaştığı fotoğrafa düştüğü +1 notuyla bebek beklediklerinin müjdesini verdi. Erkek bebek bekleyen çift oğullarına Ali adını verecek.

19-07/18/mihre-mutlu-celikkol-34.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN