Nihal Candan'dan sonra Dilan Polat'ta tahliye mi olacak? Arkadaşı açıkladı: Kolları, yüzü, bacakları her yeri kesik

Nihal Candan'dan sonra Dilan Polat'ta tahliye mi olacak? Arkadaşı açıkladı: Kolları, yüzü, bacakları her yeri kesik

Kara para aklama suçlarından dolayı cezaevine giren sosyal medya fenomenlerine ilişkin yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlıklarından dolayı tahliyesine karar verilen Nihal Candan’dan sonra şimdi de Dilan Polat’ın tahliye edileceği iddia edildi. Arkadaşından çok önemli açıklamalar geldi.

Dolandırıcılık ve kara para aklama gibi suçlardan dolayı geçtiğimiz aylarda tutuklanan Nihal Candan, 37 kiloya düşmesinin ardından anoreksiya hastalığı yüzünden tahliye edildi. Birkaç ay önce 13 kişiyi 10 milyon lira dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan fenomen isim uzun süre gündemde yer almıştı.

yeni-proje-6.jpg

Şimdi de tahliye olmasıyla gündeme gelirken Candan kardeşlerin aldığından Dilan Polat’ta büyük bir iddia ile gündeme geldi.

yeni-proje-7.jpg

KENDİNE ZARAR VERECEĞİ İDDİA EDİLDİ

Candan Toprak tarafından ortaya atılan iddialara göre Dilan Polat’ın daha fazla dayanamayacağı ve kendine zarar vereceği öğrenildi. Ünlü fenomenin yakın arkadaşı Toprak, Polat’ın kendine zarar verdiğini iddia ederek “Kolları, yüzü, bacakları her yeri kesik kendini öldürmeye çalışıyor” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN