O Ses şampiyonu Alkan Dalgakıran kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

O Ses şampiyonu Alkan Dalgakıran kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

O Ses Türkiye 2020 şampiyonu belli oldu. Seda Sayan'ın takımında yarışan Adnan Dalgakıran, O Ses Türkiye 2020 kazananı oldu. Böylelikle, Seda Sayan da O Ses Türkiye'deki ilk şampiyonluğunu yaşadı. Peki yarışmanın şampiyonu Alkan Dalgakıran kimdir? Alkan Dalgakıran nereli? Alkan Dalgakıran kaç yaşında? İşte tüm detaylar.

O Ses Türkiye'nin 2020 şampiyonu halkın gönderdiği oylar sonucunda belirlendi. Uygar Erdoğan, Beyaz’ın, Alkan Dalgakıran ise Seda Sayan’ın takımında finale kaldı. Seyirciler gönderdikleri SMS'ler ile yarışmacılara destek oldu. 2020 O Ses Türkiye'yi Alkan Dalgakıran kazandı. Peki Alkan dalgakıran kimdir? Alkan Dalgakıran nerelidir? İşte Oses Türkiye 2020 şampiyonu hakkında bilmek istediğiniz her şey haberimizde...

20-02/16/alkan3-kopya.jpg

ALKAN DALGAKIRAN KİMDİR?

Performansıyla yarışma boyunca büyük beğeni toplqayan Alkan Dalgakıran, bir müzik grubuna üye. Aslen Yalovalı olan Alkan Dalgakıran, Bursa’da eğitim hayatına devam ediyor. 25 yaşındaki Dalgakıran ‘Trafik’ adında bir müzik grubuna üye.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN