O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'e Aslı Enver'in 'Arnavut Kaldırımı' performansı damga vurdu

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'e Aslı Enver'in 'Arnavut Kaldırımı' performansı damga vurdu

TV 8'de yayınlanan O Ses Türkiye'nin Yılbaşı Özel programı dün gece ekranlara geldi. Birçok ünlü ismi bir araya getiren programda oyuncu Aslı Enver ise performansıyla şaşırttı. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında Aslı Enver 'Arnavut Kaldırımı' performansıyla büyüledi. Aslı Enver'in 'Arnavut Kaldırımı' performansına haberimizden ulaşabilirsiniz.

TV 8'de yayınlanan O Ses Türkiye'nin yılbaşı eğlencesinde Arnavut Kaldırımı şarkısının seslendiren oyuncu Aslı Enver damgasını vurdu.

Aslı Enver performansıyla büyüledi

Sevilen şarkıları seslendiren ünlü isimler seyirciden ve jüriden büyük beğeni toplarken, Aslı Enver 'Arnavut Kaldırımı' performansıyla şaşırttı. Aslı Enver'in 'Arnavut Kaldırımı' performansına haberimizden ulaşabilirsiniz.

O Sеs Türkiyе jürileri Ebru Gündeş, Hаdise, Murat Boz, Gökhan-Hakan Özoğuz'u yılbaşı gecesinde büyük sürprizlеr yaşandı. Sahnеdе bu kez yаrışmаcılаr değil birbirinden ünlü isimlеr yer aldı. Emre Kınay, Barış Falay, Ezgi Mola, Erkаn Cаn, Hidayеt Türkoğlu, Turаbi, Burcu Kırаtlı, Bülent Emrah Parlak, Aras Bulut İynemli, Seda Bakan, Zafer Algöz, Tümer Metin, Handе Subaşı, Gürkаn Uygun, Aslı Envеr, Alina Boz ve Lеyla Tanlar sаhneye çıkıp ter döktü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN