Örümcek Kadın kötülerin en büyük kabusu olacak

Örümcek Kadın kötülerin en büyük kabusu olacak

Sinemanın süper kahramanlarına bir kadın daha ekleniyor. Sony Pictures, örümcek güçlerine sahip olan Örümcek Kadın animasyonu için hazırlanıyor.

Taciz iddialarıyla yükselen #MeToo hareketinden etkilenen Hollywood sineması, Wonder Woman’la birlikte giderek kadın süper kahraman sayısını artırdı. Sony Pictures da bu yükselişe kayıtsız kalamadı ve Örümcek Adam evrenini yeni bir yöne götürüyor. Sony Stüdyosu, Örümcek güçlerine sahip olan üç jenerasyondan kadınlara odaklanan Örümcek Kadın animasyonu üzerinde çalışıyor. Filmin senaryosunu Bek Smith kaleme alacak. Örümcek Kadın karakterlerinden birinin, 14 Aralık’ta vizyona girecek olan Spider-Man: Into the Spider-Verse animasyonun içinden çıkan Spider-Gwen olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Film, Spider-Man: Into the Spider-Verse filminin üzerine kurulacak. Amy Pascal’ın yapımcılığını üstleneceği proje  Spider-Man: Into the Spider-Verse’teki Miles Morales’in hikayesinin devamı niteliğinde olacak. Örümcek Kadın filmini yine Joaquim Dos Santos yönetecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN