Özge Yağız kimdir?

Özge Yağız kimdir?

Kanal 7'nin sevilen yapımlarından Yemin dizisinde, Reyhan'ı canlandıran Özge Yağız'ın hayran kitlesi her geçen gün artıyor. Sosyal medyada ismi en çok arananlar arasında yer alan Özge Yağız kimdir?

Kanal 7'nin sevilen yapımlarından Yemin dizisinde, Reyhan'ı canlandıran Özge Yağız'ın hayran kitlesi her geçen gün artıyor. Sosyal medyada ismi en çok arananlar arasında yer alan Özge Yağız kimdir? Özge Yağız, 10 Nisan 1997'de İstanbul’da dünyaya geldi. Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi'nden mezun olan Yağız, ilk oyunculuk deneyimini 2017 yılında Adını sen Koy isimli dizide yaşadı. Özge Yağız, şimdilerde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde Reyhan karakterini canlandırıyor. 1.69 boyunda ve 52 kilo olan Özge Yağız Koç burcudur.

Kanal 7'nin sevilen yapımlarından Yemin dizisinde, Reyhan'ı canlandıran Özge Yağız'ın hayran kitlesi her geçen gün artıyor.

20-02/07/y6-kopya.jpg

 

Sosyal medyada ismi en çok arananlar arasında yer alan Özge Yağız kimdir? Özge Yağız, 10 Nisan 1997'de İstanbul’da dünyaya geldi.
20-02/07/y3-kopya.jpg

Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi'nden mezun olan Yağız, ilk oyunculuk deneyimini 2017 yılında Adını sen Koy isimli dizide yaşadı.
20-02/07/y4-kopya.jpg

Özge Yağız, şimdilerde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde Reyhan karakterini canlandırıyor. 1.69 boyunda ve 52 kilo olan Özge Yağız Koç burcudur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN