Romandan sahneye taşınan Hayvan Çiftliği

Romandan sahneye taşınan Hayvan Çiftliği

Bu yıl 30'uncu yılını kutlayan ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları'nda George Orwell'in ölümsüz romanından uyarlanan 'Hayvan Çiftliği' sahneye taşınıyor.

ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları'nda İngiliz yazar George Orwell'in ölümsüz romanı 'Hayvan Çiftliği' tiyatroseverlerle buluşuyor. 
 
Altıdan Sonra Tiyatro ve D22 ekibinin sahnelediği oyunda Berkay Ateş, Burçin Yel, Buse Kara, Can Kulan, Doğaç Yıldız, Ece Yaşar, Erkan Baylav, Gamze Güzel, İsmail Sağır, İpek Büyükakın, Merve Yiğit, Murat Kapu, Pelinsu Karayel, Tanıl Yöntem ve Zehra Bilgin rol alıyor. Ürettiklerini çalan, onlara işkence eden ve yetmezmiş gibi öldüren insanoğluna başkaldıran çiftlik hayvanlarının kendi düzenlerini inşa etme öyküsünü konu edinen oyun, mutlu başlayıp umutsuzluğa dönüşen bir süreci mizahi ve akıcı bir dille anlatıyor.
 
'Hayvan Çiftliği', 12 Şubat Salı akşamı İbrahim Betil Oditoryumu'nda saat 20.30'da izleyiciyle buluşacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN