Samsun’da kaybolan 2 yaşındaki Ecrin bebek bulundu mu? Müge Anlı'da kan donduran detaylar…

Samsun’da kaybolan 2 yaşındaki Ecrin bebek bulundu mu? Müge Anlı'da kan donduran detaylar…

Samsun’da kaybolan 2 yaşındaki Ecrin bebeğin bulunup bulunmadığı merak ediliyor. Müge Anlı’nın programına katılan anne Sevcan Kurnaz, baba Deniz Kurnaz, üvey amca Özkan Kurnaz ve babaanne Hacer hanımın şüpheli olduğu olayda 2 yaşındaki Ecrin Kurnaz’a ne olduğu sorgulanıyor. Peki Ecrin bebek bulundu mu? Ecrin bebek yaşıyor mu? İşte aradıklarınız.

Türkiye, Samsun’da kaybolan 2 yaşındaki Ecrin bebeğin durumunu sorguluyor. Samsun’un Vezirköprü ilçesinde kaybolan ve günlerdir haber alınamayan 2 yaşındaki Ecrin bebek ile ilgili son dakika gelişmelerine haberimizden ulaşabilirsiniz. anne Sevcan Kurnaz, baba Deniz Kurnaz, üvey amca Özkan Kurnaz ve babaanne Hacer hanımın şüpheli olduğu Ecrin bebeğin yaşayıp yaşamadığı merak ediliyor. Peki Ecrin bebeğe ne oldu? Ecrin bebek bulundu mu? İşte Ecrin bebekle ilgili son dakika gelişmeleri…

Ecrin bebek yaşıyor mu?

Kaybolan Ecrin bebeğin cesedi bulundu. Ecrin bebekle ilgili tüm gelişmelere karar.com’dan erişebilirsiniz. Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan Ecrin bebeğin cansız bedenine ulaşıldı. Türkiye'nin gündemine oturan olayda yeni gelişmeler paylaşıldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ecrin'in bulunması adına aile ve yakınları çapraz sorguya alındı. Ve ortaya atılan iddialar kan dondurucu nitelikte. Minik Ecrin'in amcası Özkan ile ortaya çıkan gerçek de herkesi şoke etti.

19-05/27/samsunda-kaybolan-2-yasindaki-ecrin-bebek-bulundu-mu-muge-anlida-kan-donduran-detaylarjpggjpgg.jpg

Ecrin bebekle ilgili gelişmeler

Müge Anlı 2 hafta evvel Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan Ecrin Kurnaz ile ilgili yeni detayları anlattı. Anlı, Ecrin'in üvey amcası Özkan Kurnaz'ı sorguya aldı. Daha sonra Özkan Kurnaz'ın telefon incelemesinin neticelerini paylaştı. Ecrin'in üvey amcasının telefonundan çıkanlar kan dondurdu. Geçtiğimiz Perşembe günü üvey amca Özkan Kurnaz’ın telefonunda çıkan ahlaka aykırı görüntüler dikkat çekerken, babaanne Hacer'den de kan örnekleri alındı. Babaanne Hacer hanım köyden alınarak kan örneği alındı. Daha sonra ise Hacer hanım savcıya ifade verdi. İddialara göre savcı önümüzdeki günlerde gelişmesi beklenen olaylara hazırlık için ön çalışma yapıyor. Hacer hanım canlı yayında verdiği çelişkili ifadeler ile yine dikkatleri üzerine çekmeye devam etti.

19-05/27/samsunda-kaybolan-2-yasindaki-ecrin-bebek-bulundu-mu-muge-anlida-kan-donduran-detaylarjpgg.jpg

Minik Ecrin'in kaybolduğuna telefon kayıtları incelenen üvey amca Özkan'ın internette ziyaret ettiği sitelerin içeriği dikkat çekti. Özkan Kurnaz, minik Ecrin kaybolduğunda internette ahlak dışı sitelerdeki arama kayıtlarında ana temalar yenge, yeğen, kız kardeş gibi konular üzerinde olduğu bildirildi. Özkan ise bu kayıtlardan bir suçlama olamayacağını söyledi ve suçlamaları reddetti.

Önce itiraf, sonra inkâr etti

Üvey amca Özkan Kurnaz'ın ahırda Ecrin'in fotoğrafını çektiği ortaya çıktı. 19 gündür kayıp olan Ecrin Kurnaz'ın ahırda çekilmiş fotoğrafı stüdyodakileri gerdi. Müge Anlı, ağzında sigara ile fotoğrafı olan Ecrin'in fotoğrafını Özkan'ın çektiğini öğrenince çok sinirlendi, Özkan ise şaka maksatlı fotoğrafı çektiğini ifade etti. Hacer Kurnaz, daha önce verdiği röportajda mutfak camının önünde Özkan ile Ecrin'i gördüğünü itiraf etmişti; Hacer Kurnaz sonraki röportajında bu söylediklerini inkar ederek hatırlamadığını beyan etti. Özkan Kurnaz, abisi Deniz Kurnaz hakkında yeni bir iddia ortaya attı. Müge Hanım size ses kaydı dinleteceğim, diyen Özkan; "Benim aldığım bilgilere göre bunların evlerine silahlı adamlar gelmiş, Deniz'in sadece bir kişiye değil 2-3 farklı kişiye 30 bin-40 bin TL borcu varmış." diyerek herkesi şok etti. Olayların ortasındaki Özkan Kurnaz; son canlı yayında da "Müge Hanım sizden bir şey rica ediyorum; annem de doğruları anlatsın Sevcan da doğruları anlatsın." ifadelerini kullandı.

TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN