Sevgililer Günü mesajları: En duygusal, kısa 14 Şubat mesajları | WhatSapp, SMS

Sevgililer Günü mesajları: En duygusal, kısa 14 Şubat mesajları | WhatSapp, SMS

Yarın 14 Şubat Sevgililer günü... Siz de sevgilinize göndereceğiniz duygusal mesajla onu mutlu edebilirsiniz. İşte sizler için hazırladığımız birbirinden güzel 14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları ve Sevgililer Günü Sözleri...

14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilinizi mutlu edecek mesaj göndermek istiyorsunuz, fakat uzaktaki sevgilinize en güzel sevgililer günü mesajını bulamıyorsunuz... Haberimizden en duygusal ve en güzel 14 Şubat Sevgililer Günü mesajıyla sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. İşte birbirinden güzel, duygusal, kısa ve anlamlı Sevgililer Günü sözleri ve mesajları...

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ NEDİR?

14 Şubat Sevgililer günü mesajlarına geçmeden önce kutlayacağınız bugünün anlamına bir bakalım. 

Herkes her yıl 14 Şubat'ta kutlanan Sevgililer Günü'nün nerden çıktığını merak ediyor. Peki sevgililer günü nerden çıktı? İşte sevgililer gününün tarihi...

Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıktı. Bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılır.

20-01/02/14-subat-4-1577964925.jpg

İŞTE 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin! Sen hep kalbimde yatan ilk aşkımsın. Sevgililer günün kutlu olsun!

Sana, sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için. Sevgililer günün kutlu olsun her şeyim.

Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Şimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum. Nice mutlu yıllara.. Mevsimleri bir günde, tüm yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha nice sevgililer gününü beraber geçirmek dileğiyle..

Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Seni seviyorum! Sevgililer günümüz kutlu olsun.

20-01/02/2019-sevgililier-gunu-mesajlari.jpg

UZUN VE DUYGUSAL 14 ŞUBAT MESAJLARI

Verilebilecek en güzel hediyeydi, sevgilerin en yücesine tadılabilecek hazzın en doyumsuz olanıydı yaşadığım, koklanabilecek en güzel koku, görebileceğim en güzel görüntü, sevdaların en deriniydi yaşanmışlardan, duyulabilecek en ilk sıcaklık. Ve böylesi bir günde gelmesende görmesende sevmesende en büyük mutluluk, sesini duyabilmek, binlerce teşekkür binlerce sevgi sana...

Nasıl ki uzaktaki yıldızlar parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel asklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana. Sevgililer gününde belki yanında değilim ama dünde, bugünde, yarında yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy ben hep oradayım! Tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Sana “sevgilim!” diyebildiğim için kendimi çok şanslı görüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun!

Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara fısıldasınlar seni ne çok sevdiğimi ve özlediğimi. Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla ve küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun!

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.. Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum.

Sevgililer gününde yanında olup sana sarılmak için deliriyorum.. Sana dijital bir mesaj yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor. Ama bil ki gerçeğini, gözlerinin içine bakarak söylemek isterdim. Ve seni sevdiğimi fısıldamak.. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

20-01/02/14-subat-gif.gif

KISA SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun...

Sana bahçeden gül değil, güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Seni yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu olsun.

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

Sen dünyaya sürgün bir meleksen ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin... Sevgililer günün kutlu olsun!

Parlayan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiç bir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun.

20-01/02/14-subat-gif-2.gif

Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgârlara fısıldasınlar seni ne çok sevdiğimi ve özlediğimi.

Kalbimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim… Sevgililer gününü kutluyorum.

Daha nice yıllara. Hayatım, sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim.

Nice sevgililer günlerinde birlikte olmak dileğiyle..

Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm… Sevgililer günün kutlu olsun!

Çok güzelsin yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. Sevgililer günün kutlu olsun!

20-01/02/14-subat-hareketli-sevgililer-gunu-resimleri.gif

Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki.Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Birlikte daha güzel günlere gitmemiz dileğiyle sevgililer günün kutlu olsun!

Güller anlatsın sana olan aşkımı, güller anlatsın yalnızlığımı, çaresizliğimi. Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım. Beyaz bir güvercin yolluyorum sana!

Kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat hayatım..

Sevgilim, karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün için teşekkürler. Seni çok seviyorum. Daha nice günlere hep birlikte canım.

Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer günün kutlu olsun!

20-01/02/14-subat-gif-4.gif

Kocaman bir demet gül vermek isterim sana. Güllerden güzelsin aslında. Gülü bir gün, seni sonsuza dek seviyorum.

Senin için dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mı? Delisin! seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım. Meleğim, Seni o kadar çok özledim ki…

Birlikte daha güzel günlere gitmemiz dileğiyle sevgililer günün kutlu olsun!

Güller anlatsın sana olan aşkımı, güller anlatsın yalnızlığımı, çaresizliğimi. Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım. Beyaz bir güvercin yolluyorum sana!

Yarın 14 Şubat Sevgililer günü... Siz de sevgilinize göndereceğiniz duygusal mesajla onu mutlu edebilirsiniz. İşte sizler için hazırladığımız birbirinden güzel 14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları ve Sevgililer Günü Sözleri...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN