Gözaltına alınan Kalben adliyeye sevk edildi

İstanbul polisinin sabah saatlerinde yaptığı narkotik operasyonunda, ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç gözaltına alındı. Kalben emniyetteki tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul’da uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlar kapsamında bu sabah, Beyoğlu İlçesi Cihangir Mahallesi’nde yapılan bir baskında, müzik dünyasının tanınmış isimlerinden Kalben Sağdıç gözaltına alındı.

9217197.jpg

9217199.jpg

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, uyuşturucu madde ticareti ile mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar sonucunda düzenlenen baskında, ünlü müzisyen Kalben Sağdıç’ın bulunduğu eve baskın yapıldı.

Kalben kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte merak edilen hayatı...Kalben Sağdıç

Evde yapılan aramalarda ise üç parça halinde daralı ağırlığı 15 gram gelen ‘skunk’ türü uyuşturucu madde ile birlikte 2 bin avro, 730 dolar ve bin 500 TL ele geçirildi.

Kalben Sağdıç, gözaltına alınmasının ardından İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kalben, Savcılıktaki ifadesinin ardından yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Kalben'in ilk ifadesinde ele geçirilen uyuşturucuyu satmadığını, kendisinin kullandığını iddia ettiği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN