Sony yanlışlıkla bir filmin tamamını YouTube’a yükledi

Sony yanlışlıkla bir filmin tamamını YouTube’a yükledi

Sony, 31 Ağustos’ta vizyona girecek olan filmin fragmanını yayınlamak isterken yanlışlıkla tamamını YouTube’a yükledi.

Sony Pictures, geçtiğimiz günlerde illegal film izleme akımına yanlışlıkla katılmış oldu. Şirket, bir filmin fragmanını YouTube’a yüklemek isterken yanlışlıkla tüm filmi platforma yükledi.

Hatanın merkezindeki film, Khali The Killer adlı yapım.

18-07/05/2-1530798614.jpg

31 Ağustos‘ta vizyona girmesi beklenen Khali The Killer’ın yeni fragmanı yerine filmin tamamı YouTube’a yüklendi.Khali the Killer, gerçek olaylara dayanan bir suç draması. 2017 yılında yayınlanan film, aynı yıl DVD formatında da basılmıştı.

Film, temelde bir kiralık katilin hikayesini anlatıyor. Ailesinin geleceğini garanti altına almak isteyen Khali son bir işi yapmayı kabul ediyor. Fakat öldürmesi gereken kişilerle duygusal bağ kurunca işler karışıyor.

18-07/05/3-1530798622.jpg

Sony’nin hatası, fragmanın süresinin bir saati aşmış olmasıyla fark edildi. Ardından videonun altına sayısız yorum yazıldı.11 bin izlenme alan ve altı saat yayında kalan film, Sony’nin hatayı fark etmesi üzerine yayından kaldırıldı.

Videonun altına yapılan yorumlarda, kimileri bu hatayı yapanın işten atılacağını düşündüklerini dile getirse de bunun bir hata değil, bilinçli bir tanıtım çalışması olduğunu düşünenler de vardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN