Survivor Hikmet’e ne oldu, elenecek mi? Survivor Hikmet sakatlandı

Survivor Hikmet’e ne oldu, elenecek mi? Survivor Hikmet sakatlandı

Survivor’da Hikmet’e ne oldu, elenecek mi? sorusu merak ediliyor. TV8’de yayınlanan Survivor programının dün akşamki bölümünde şok bir sakatlık yaşandı. Dün akşam oyunlarda sergilediği başarılı performansla adından söz ettirmeyi başaran Hikmet’in sakatlanması, adadakileri ve izleyenleri hüzne boğdu. Peki Hikmet’e ne oldu? Hikmet elenecek mi? İşte Survivor’da yaşanan gelişmeler…

Dün akşam yayınlanan Survivor 73. bölümünde yaşanan sakatlık olayı, izleyicileri ve adadakileri hüzne boğdu. Yarışma esnasında düşerek ayağından sakatlanan Survivor Hikmet’in acı içinde yere yığılması ve bağırması, kulakları çınlattı. Survivor Hikmet ile ilgili TV8’de Survivor programı ile ilgili yorum yapan eski yarışmacı Semih Öztürk, Hikmet’in acı içinde değil çaresizlikten dolayı bağırdığını iddia etti. Peki Survivor’un yeni bölümünde ne olacak? Hikmet elenecek mi? İşte Survivor ile ilgili tüm detaylar…

Hikmet elenecek mi?

Survivor yorumcuları arasında bulunan eski yarışmacı Semih Öztürk, tanıtımda görülen Hikmet'in zor anları, "Acun abiyi ikinci kez böyle görüyorum. Hikmet'in muhtemelen Survivor hayatı bitti" tarzında konuştu.

Survivor’da Hikmet sakatlandı

Survivor’ın Pazar günü yayınlanan 73. bölümünde Yusuf’la yarışan Hikmet parkurda çok kötü bir sakatlık geçirdi. Heyecanın arttığı, yarışta Hikmet bir engeli aşmaya çalışırken talihsiz bir sakatlık geçirerek, yere yığıldı. Hikmet’in çığlığı tüm adayı inletirken, yarışmacı arkadaşları da Hikmet’in o hâlini görünce gözyaşlarını tutamadı. Survivor hayatının bittiğini düşünen Hikmet’i TV8’in patronu Acun Ilıcalı teselli etti. Hikmet, ambulans eşliğinde hastaneye kaldırıldı.

SURVİVOR İLE İLGİLİ TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Hikmet’in durumu nasıl?

Acun Ilıcalı, elenme adaylarının belirleneceği ada konseyinde konuşma yaparak, Hikmet’in son durumu hakkında bilgi verdi. Yarışma esnasında sakatlık geçiren Hikmet’in bacağında herhangi bir kırık bulunmadığı bilgisini paylaşan Ilıcalı, bacağında bir hasar olduğunu söyledi. Ilıcalı, kesin bilgi için birkaç gün daha geçmesi gerektiğini vurgulayarak, yeni bilgilerin gelmesi hâlinde kamuoyuyla paylaşılacağını aktardı.

Survivor oyunu yarım kaldı

Siyah takım 8-2 öndeyken Hikmet’in sakatlanmasının ardından tüm takım üzüntü içindeyken oyunun devam edemeyeceği Acun Ilıcalı tarafından belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN