Tarkan ameliyat oldu

Tarkan ameliyat oldu

Ünlü sanatçı Tarkan, ameliyat oldu. Tiroid nodülü nedeniyle ameliyat olan ünlü sanatçının, sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

Ünlü sanatçı Tarkan'ın dün ameliyat olduğu açıklandı. Sesine ve uykusuna etki eden tiroid nodülü nedeniyle operasyon geçiren sanatçının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Prof. Dr. Mete Düren tarafından Maslak Acıbadem Hastanesi'nde yapılan ameliyatın başarılı geçtiği belirtildi. Megastarın bugün taburcu olup Almanya'ya gideceği öğrenildi.

"BEN SİZİ ÖZLEDİM, SİZ BENİ ÖZLEDİNİZ Mİ?"

Tarkan, 10 yılın ardından Rusya'nın başkenti Moskova'da geçen ay konser vermişti. Rus hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaşan Tarkan'ın konseri 2 saat sürmüştü.

Moskova'daki Crocus City Hall isimli büyük konser merkezinde gerçekleşen konserde Tarkan sahneye lazer gösterileri eşliğinde çıkmıştı. Konser sırasında Rus hayranlarına seslenen Tarkan "10 yıl mı geçti? Ben sizi özledim, siz beni özlediniz mi? Moskova'ya geldiğim için mutluyum. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN