Teşkilat dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor! Dizinin başrolü kararını verdi: Artık rol almayacak…

Teşkilat dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor! Dizinin başrolü kararını verdi: Artık rol almayacak…

TRT1’in reyting rekorları kıran dizisi Teşkilat’ta beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Her sezon önemli isimlerin ayrıldığı dizide bu sezon o başrol veda edecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

Birbirinden farklı yapımları ile izleyicilere birçok diziyi sunan TRT1, uzun süredir Teşkilat dizisini de ekranlara taşıyor. İzleyicilerin oldukça yoğun ilgi gösterdiği bu dizide her sezon sonunda bazı ayrılıklar yaşanıyor. Özellikle başrol karakterlerin sıklıkla değiştiği Teşkilat’ta bu sezonda aynı durum yaşanacak.

yeni-proje-2-004.jpg

ÖMER ATMACA VEDA EDİYOR

"Teşkilat" dizisi 111. bölümde sezon finali yapacak. Ankara’da Milli İstihbarat Teşkilatı’nın kahramanlık öykülerini anlatarak izleyicilerin hayatına giren dizide son iki sezondur Ömer Atmaca karakterine hayat veren Murat Yıldırım oynuyor. Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılmasından sonra diziye katılan Murat Yıldırım’da ilk başta sadece bir sezonluk anlaşma sağlamıştı.

yeni-proje-3-003.jpg

Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre Murat Yıldırım başarılı geçen iki sezonun ardından ekibe veda edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN