'Efsane Kasım'ın yıldızı belli oldu: Tüketici mi kazandı, üretici mi?

'Efsane Kasım'ın yıldızı belli oldu: Tüketici mi kazandı, üretici mi?

Black Friday, Şahane Kasım, Efsane Kasım gibi çeşitli isimlerle taçlandırılan alışveriş çılgınlığında sona gelindi. Herkes ne varsa ne yoksa sepetine ekledi. Ancak herkesin ortak noktası bazı ürünler vardı. Bu Kasım'ın en çok tercih edilen ürünü belli oldu. En çok da "Bu çılgınlıktan üretici mi kazandı yoksa tüketici mi?" sorusu gündeme geldi. İşte cevabı...

Hepsiburada, 1-27 Kasım arasındaki cirosunun geçen yılın aynı dönemine göre iki katın üzerinde artış gösterdiğini duyurdu. Efsane Kasım'ın şampiyonu belli oldu. Alışveriş çılgınlığı ay sonuyla beraber daha da sakinledi. Tüketicilerin en çok hangi ürünleri tercih ettiği de yavaş yavaş açığa çıkmaya başladı.

Giyimden mutfağa pek çok sektörde indirimlerin devam ettiği kasım ayında tüketicilerin en çok tercih ettiği sektörlerden biri de kişisel bakım ve güzellik oldu.

yeni-proje-2-005.jpg

Tüketicilerin ilgi gösterdi kişisel bakım kozmetik ve güzellik sektöründe sepetlerin favorisi belirlendi. Sepetlerin olmazsa olmazı yıldızı 'şampuan' oldu.

yeni-proje-1-007.jpg

Hepsiburada kullanıcıları alışveriş için en çok akşam 21:00-22:00 saatlerini tercih etti. 21:00-22:00 saatleri arasında en çok temel tüketim kategorisi ilgi görürken en çok satılan ürün şampuan satıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN