Ümit Erdim nasıl zayıfladı? Mide ameliyatı oldu mu? Ümit Erdim kaç kilo verdi?

Ümit Erdim nasıl zayıfladı? Mide ameliyatı oldu mu? Ümit Erdim kaç kilo verdi?

Ümit Erdim nasıl zayıfladı? Mide ameliyatı oldu mu? Ümit Erdim kaç kilo verdi? Ralli sporu ile ilgilenen ünlü isim Erdim, verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İşte nasıl zayıfladı? sorusunun yanıtı...

Ümit Erdim nasıl zayıfladı? Mide ameliyatı oldu mu? Ümit Erdim kaç kilo verdi? soruları Erdim'in paylaştığı son fotoğrafla yeniden gündeme geldi. Ümit Erdim Marmaris'teki Dünya Ralli Şampiyonası öncesi poz verdi. Erdim'in zayıf halli dikkat çekti.

Sunucuyu eşi Seda Erdim, kızları Ses ve arkadaşı Melodi Elbirliler de yalnız bırakmadı. Erdim, TOFAŞ’ın Bursa Fabrikası’nda üretilen Fiat Egea marka otomobille şampiyonayı takip edecek.

19-08/05/screenshot_27.jpg

ÜMİT ERDİM NASIL ZAYIFLADI?

34 yaşındaki Ümit Erdim ralli sporu ile ilgileniyor. F1 pilotlarının tek bir yarışta 2 kilo verdikleri ifade ediliyor. Erdim'in zayıflamasında düzenli beslenmesinin yanı sıra rallinin de etkili olduğu düşünülüyor.

ÜMİT ERDİM KAÇ KİLO VERDİ?

2014 yılında 142 kiloya ulaşan ve zayıflamaya karar veren Ümit Erdim 5 yılda 62 kilo verdi. Zayıflamaya ve formunu korumaya devam edien Erdim'in 80 kilonun da altına düştüğü görüldü.

ÜMİT ERDİM MİDE AMELİYATI OLDU MU?

Ümit Erdim daha önce mide ameliyatı olduğuna ilişkin iddialara "Kilo vermem organik, ameliyat yok, emek var" sözleriyle yanıt vermiş ve kilolu halinin fotoğrafını paylaşıp "Böyle mi olmamı istiyorsunuz" demişti.

19-08/05/mit-erdim-5.jpg

19-08/05/screenshot_28.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN