Yüzyılın casusu Çiçero geliyor

Yüzyılın casusu Çiçero geliyor

İngiltere Büyükelçisi’nin özel uşağı, herkesin sesine hayran olduğu opera sanatçısı, aynı zamanda romantik bir aşık ve vatansever olan Çiçero, tüm bu meziyetlerini kullanarak topladığı istihbaratla Ankara’da taşları yerinden oynatıp dengeleri değiştirecek.

Ayla ve Müslüm gibi takdir toplayan filmlerle gündeme gelen, yaşanmış hikayelerin izini sürerek beyaz perdeye aktaran Dijital Sanatlar Yapımevi, yüzyılın casusu olarak adlandırılan İlyas Bazna’nın hayatını filme aktardı. Film, kod adı Çiçero olan Bazna, İngiltere ve Almanya arasında soluk soluğa yürüttüğü casusluk faaliyetleriyle hem Türkiye’nin hem dünyanın kaderini nasıl değiştirdiğini anlatıyor.

19-01/13/icero2.jpg

Yediden yetmişe herkesin çok sevdiği casusluk filmleri kategorisinin en yeni halkası olan Çiçero filminin biletleri ön satışa sunuldu. CGV Mars’ın dağıtımını üstlendiği 18 Ocak Cuma günü vizyona girecek Çiçero’nun biletleri Anadolu dahil tüm sinema salonlarında şimdiden satışa çıktı.

Serdar Akar’ın yönetmenliğini üstlendiği filmde, Behzat Ç. karakteriyle hayranlarının beğenisini toplayan Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Biricik başrolleri paylaşıyor. Filmin güçlü oyuncu kadrosunda, Ertan Saban, Tamer Levent, Cem Kurtoğlu, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Ulay, Altan Erkekli, Mehmet Esen, Selen Öztürk, Levent Ülgen, Açelya Özcan, Aylin Kılınçarslan, Mehmet Ezel Özgün ve Çiğdem Selışık Onat yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN