Zalim İstanbul yeni sezonu ne zaman başlayacak? İlk kareler geldi

Zalim İstanbul yeni sezonu ne zaman başlayacak? İlk kareler geldi

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizisi Zalim İstanbul’un yeni sezon bölümlerinden ilk kareler gelince, dizinin izleyicileri de ‘Zalim İstanbul yeni sezon ne zaman başlayacak?’ sorusunu sormaya başladı. Konu ile ilgili tüm bilgiler karar.com’da…

Eylül ayının yaklaşmasıyla beraber Zalim İstanbul dizisinin takipçilerini de ayrı bir heyecan kapladı. Zalim İstanbul'un 9. bölümü olan sezon finalinde, Ceren'in hamile olduğu öğrenilmiş, gelişmenin ardından neler yaşanacağı merak ediliyordu. Zalim İstanbul’un yeni sezonundan kareler de paylaşıldı. İşte aradıklarınız…

DİZİ EKİBİ SETTE BULUŞTU

Avşar Film’in yaptığı ve Şükrü Avşar’ın yapımcılığını üstlendiği, Cevdet Mercan’ın yönettiği ve Sırma Yanık’ın öykü ve senaryosunu yazdığı Zalim İstanbul dizisi ekibi, sette bir araya geldi. Başrollerinde; Deniz Uğur, Fikret Kuşkan, Ozan Dolunay, Mine Tugay, Berker Güven, Simay Barlas, Sera Kutlubey, Bahar Şahin, Ayşen Sezerel, Gamze Demirbilek ve İdris Nebi Taşkan’ın paylaştığı Zalim İstanbul dizisinin izleyicileri onları çok özlemişti. Ekip, ikinci sezon için yoğun çalışmaya start verdi.

19-08/15/zalim-istanbuljpgg.jpg

SON BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Eylül ayında 10’uncu bölümüyle kaldığı yerden izleyicisiyle buluşacak olan Zalim İstanbul’un, sezon finali heyecan dorukta bitmiş; Karaçay Köşkü’nde fırtınalar kopmuştu. Firar eden Nedim ve Cemre’nin akıbeti merak edilirken, köşkteki sırların ne zaman ortaya çıkacağı da sorgulanıyordu. Tüm bu merak edilenler yeni sezonda cevap bulacak. Zalim İstanbul, yeni sezonda pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında ekranlarda olacak.

İLK KARELER İÇİN TIKLAYIN

ZALİM İSTANBUL DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Zalim İstanbul yeni sezon tarihi ile ilgili herhangi bir net bir tarih paylaşılmadı. Konu ile ilgili bir tarih gelir gelmez, ilk olarak karar.com’dan paylaşılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN