Iğdır’da gıda denetimi sıklaştırıldı

Iğdır’da gıda denetimi sıklaştırıldı

Iğdır’da vatandaşların sağlıklı gıdalarla buluşmasını sağlamak, sağlıksız ve günü geçmiş gıda maddelerinin tüketiminin önüne geçmek için İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce gıda denetimi yapıldı

Ekiplerin çalışmaları aralıksız devam ederken, Kurban Bayramından dolayı bu denetimler daha da sıklaştırıldı. Öncelikle vatandaşların sağlıklı ve temiz gıdalara ulaşması, iyi ve temiz gıda üretimi ve satışı yapan esnafında rahatladığı açıklandı. Bayram öncesi ve Bayram tatili süresince aralıksız olarak devam edecek denetimler sayesinde sahte gıda üretici ve satıcılarına büyük darbe vurulmakta. Vatandaşların sağlıklı gıda konusunda duyarlı olmaları, sağlıksız ve sahte ürünleri ‘Alo 174 Gıda Hattına’ ihbar etmeleri belirtildi.

IĞDIR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN