İstanbul trafiğinde dehşet anları: Bıçak çekiyorsan öldüreceksin

İstanbul trafiğinde dehşet anları: Bıçak çekiyorsan öldüreceksin

İstanbul Şişli'de taksi şoförü, bir motosiklete çarptı. Kazadan sonra aracından inen taksi sürücüsü, Taksi sürücüsü, tartıştığı motosiklet sürücüsüne bıçak çekti. Bıçağı görünce çılgına dönen motosikletçi "Bıçak çekiyorsan öldüreceksin!" diyerek tepki gösterdi. Dehşete düşüren anlar kameralara da yansıdı.

İstanbul Şişli'de taksi şoförü ile motosiklet sürücüsü ortalığı birbirine kattı. Taksi sürücüsü, tartıştığı motosiklet sürücüsüne bıçak çekti. Bıçağı görünce çılgına dönen motosikletçi "Bıçak çekiyorsan öldüreceksin!" diyerek tepki gösterdi.

TAKSİ ŞOFÖRÜ BIÇAK ÇEKTİ

Olay, sabah saatlerinde Şişli'de yaşandı. Yolda seyir halindeki taksi sürücüsü, bir motosiklete çarptı. Kaza nedeniyle yola savrulan motosiklet sürücüsü, taksiciye tepki gösterdi. Tartışmanın büyümesi üzerine bıçak çeken taksici, motosikletlinin üzerine yürüdü.

KAMERALARA YANSIDI

Bıçağı görünce adeta deliye dönen motosiklet sürücüsü de "öldür beni, bıçak çekiyorsan öldüreceksin" diyerek tepki gösterdi. Motosiklet sürücüsü vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirilirken, taksi şoförü  olay yerinden ayrıldı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN