Arısoy’dan işe giden yolculara sıcak çorba ikramı

Arısoy’dan işe giden yolculara sıcak çorba ikramı

AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, Marmaray Kazlıçeşme İstasyonu’nda sıcak çorba ikramıyla vatandaşların içini ısıttı

31 Mart yerel seçimleri öncesinde her fırsatta Zeytinburnulu vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, sabah işe giden yolculara Marmaray Kazlıçeşme İstasyonu’nda sıcak çorba ve İstanbul Halk Ekmek A.Ş.’nin ürettiği ‘Akdeniz Ekmeği’ ikramında bulundu.AK Parti Zeytinburnu İlçe teşkilatı da ikramlar esnasında Arısoy’a eşlik ederek vatandaşlardan dua ve destek istedi. Arısoy, sıcak çorbayla içini ısıttığı vatandaşlara hayırlı sabahlar diledi.Vatandaşları işine uğurlayan Arısoy, “Adaylığımızın ilan edildiği 29 Aralık’tan beri Zeytinburnu’nda hemşehrilerimizle hemen her fırsatta bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün güne saat 07.00 gibi Kazlıçeşme Marmaray İstasyonundan hem Zeytinburnu’ndan dışarıya işe gidenleri hem de dışarıdan Zeytinburnu’na işe gelen vatandaşlarımıza sıcak çorba ikramında bulunduk. Bunu zaman zaman yapacağız. Vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin ilgisi alakası bizi çok memnun etti. Değişik vesilelerle değişik istasyonlarda yine hemşehrilerimizle buluşmaya devam devam edeceğiz” dedi.

İSTANBUL/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN