Göz Göz fırsat tepti

Göz Göz fırsat tepti

Göztepe, Süper Lig’de Kayserispor’a 1-0 kaybederek üst sıralarındaki Alanyaspor ve Fenerbahçe’yi yakalama fırsatını kaçırdı

Süper Lig’in 24. haftasında Göztepe, deplasmanda Kayserispor’a 1-0 mağlup oldu. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan maçın 70. dakikasında Mesanovic’in golüyle yenik duruma düşen İzmir ekibi, Kayseri deplasmanından eli boş döndü.Ligde 1 maç eksiğiyle 34 puanla 8. sırada bulunan sarı-kırmızılılar, 39 puanla 6. sırada bulunan Alanyaspor ve 7. sıradaki Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada farkı azaltma şansını kaçırdı. Göztepe, bu yenilgiyle ligdeki 5 maçlık yenilmezlik serisini de Kayseri deplasmanında bırakmış oldu. İzmir ekibi, ligde en son 29 Aralık 2019 tarihinde konuk olduğu Sivasspor deplasmanında 1-0 mağlup olmuştu. Bu tarihten sonra Antalyaspor’u deplasmanda 3-0, sahasında Beşiktaş’ı 2-1’lik skorla deviren Göztepe, ardından Denizlispor’la 1-1 berabere kalmış ve daha sonra Konyaspor’u deplasmanda 3-1 mağlup etmişti. Sarı-kırmızılılar geçtiğimiz hafta ise sahasında 1-0 önde götürdüğü Gaziantep FK maçında son dakikada yediği golle 1-1 berabere kalmıştı.

İZMİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN