Başkan Kalaycı, tren yolcularına iftarlık dağıttı

Başkan Kalaycı, tren yolcularına iftarlık dağıttı

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, iftar saatinde seyahat edecek olan tren yolcularına ve görevlilerine iftarlık kumanya dağıttı

Ramazan ayı boyunca mahallelerdeki iftar programlarında binlerce vatandaşla buluşan Karaman Belediyesi, yolcuları da unutmadı. Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Karaman Tren Garında iftar saati yolculuk esnasına denk gelen vatandaşlara oruçlarını açabilmeleri için iftarlık kumanya dağıttı. Vatandaşlara ‘Hayırlı Yolculuklar” dileyen Başkan Kalaycı, içinde sandviç, kek, meyve suyu ve hurma bulunan iftarlık ikram etti. Kalaycı, “Belediye olarak, Ramazan ayında yolda iftar yapmak zorunda kalan yolculara kumanya dağıtarak iftar yapmalarını sağlıyoruz. Bu uygulamayı Ramazan ayı boyunca devam ettireceğiz” dedi.Hizmetten memnun kalan vatandaşlar, dağıtılan iftar yemeği için Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’ya teşekkür etti.

KARAMAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN