KMÜ’de Prof. Dr. Necmettin Erbakan fotoğraf sergisi düzenlendi

KMÜ’de Prof. Dr. Necmettin Erbakan fotoğraf sergisi düzenlendi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) İdealist Gençlik Öğrenci Topluluğu ve Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) tarafından fotoğraf sergisi düzenlenerek pilav dağıtımı yapıldı

Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan anısına düzenlenen etkinliğe çok sayıda öğrenci ve davetli katıldı. Otuz fotoğrafın yer aldığı sergi ve pilav dağıtımından önce açıklamalarda bulunan ÖĞ-DER Karaman Başkanı Mehmet Karakaş, “Erbakan Haftası 2020 Anma ve Anlama Programlarının bu yılki teması ‘üretim, kalkınma, adil paylaşım’ olarak belirlendi. Biz de hem Erbakan Hocamızın ölüm yıldönümü hem de şehitlerimiz adına böyle bir etkinlik düzenleyerek onları anmak istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.Sergi, yerleşke içerisinde gün boyu ziyaret edilebilecek.

KARAMAN/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN