Hacılar’dan Mehmetçiğe manevi destek

Hacılar’dan Mehmetçiğe manevi destek

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) 27 Şubat’ta İdlib’deki menfur saldırıyı müteakip başlattığı ’Bahar Kalkanı Harekâtı’ için Hacılar İlçesi’nde dua edildi

Hacılar Kaymakamlığı önünde gerçekleştirilen ve Kaymakam Haluk Sezen, Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Muhittin Doğan, daire müdürleri ile vatandaşların katıldığı dua öncesinde bir konuşma yapan Kaymakam Haluk Sezen, “Dün itibariyle bahar kalkanı harekatımız başlamıştır. Öncelikle harekatımız hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Buraya 36 şehidimizi anmak ve harekatımızın başarıya ulaşması için dua etmek için toplandık. Allah ordumuzu muzaffer eylesin” dedi. Kaymakam Haluk Sezen’in konuşmasının ardından Hacılar Müftüsü Yusuf Ay tarafından, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Suriye’nin İdlib Bölgesi’ne yönelik başlattığı ‘Bahar Kalkanı Harekâtı’nın zaferle sonuçlanması için dua edildi.

KAYSERİ/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN