Mezarlıktaki dini kitapların bulunduğu yeri harabeye çevirdiler

Mezarlıktaki dini kitapların bulunduğu yeri harabeye çevirdiler

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesindeki aile mezarlığında bulunan dini kitapların olduğu bölümü ve bay-bayan lavabolarını kimliği belirsiz şahıslar tarafından harabeye çevrildi

Sulakyurt ilçesindeki Aile Mezarlığına giren kimliği belirsiz şahıslar Kur’an-ı Kerim ve dini kitapların olduğu bölüm ile şadırvan ve bay-bayan lavabolarını harabeye çevirdi. Dış mekanda dini kitaplarının muhafaza edildiği kilitli paneli de kıran şahıslar, lavaboları ve kapılarını kırıp kayıplara karıştı. Polis ise o şahısların yakalanması için çalışma başlattı.Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik yaptığı açıklamada, “Kimliği belirsiz şahıslar maalesef bu mübarek Ramazan ayında Aile Mezarlığındaki şadırvan, bay-bayan lavabolara saldırıda bulunmuşlar. Kapıyı kırmışlar Kur’an-ı Kerim’in ve dini kitapların bulunduğu kilitli paneli kırmışlar. Belediye olarak hasarlı yerleri tekrardan onarıp halkımızın hizmetine sunacağız. Saldırganların yakalanması için ilgili yerlere müracaatımızı yaptık” dedi.

KIRIKKALE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN