GTÜ Rektörü Aslan’ın acı günü

GTÜ Rektörü Aslan’ın acı günü

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörü Prof

Dr. Muhammed Hasan Aslan’ın hayatını kaybeden annesi Güngör Aslan (80), Gebze’de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’ın annesi Güngör Aslan (80) hayatını kaybetti. Bir süredir tedavi gördüğü Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini kapatan Güngör Aslan için Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan Çoban Mustafa Paşa Cami ve Külliyesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, İç işleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in yanı sıra siyaset, iş ve eğitim camiasından çok sayıda kişi katıldı. Güngör Aslan’ın cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gebze Pelitli Mezarlığı’nda toprağa verildi.

KOCAELİ/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN