İzmit Belediyesinden personele iş sağlığı ve güvenliği için kapsamlı eğitim

İzmit Belediyesinden personele iş sağlığı ve güvenliği için kapsamlı eğitim

İzmit Belediyesinde Fen İşleri Müdürlüğü biriminde görev yapmakta olan personele “Temel İş Sağlığı ve İş Güvenliği” eğitimi verildi

İzmit Belediyesinde Fen İşleri Müdürlüğü biriminde görev yapmakta olan personele “Temel İş Sağlığı ve İş Güvenliği” eğitimi verildi. Fen İşleri Müdürlüğü yerleşkesi eğitim salonunda A sınıfı iş güvenliği uzmanı Mustafa Boyar tarafından verilen eğitimler sonucunda 150 personel eğitim gördü. Eğitimler sonucunda personeller “Temel İş Sağlığı ve İş Güvenliği” sertifikasını almaya hak kazandı. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in önem verdiği ve yakından takip ettiği eğitimlerde iş sağlığı ve güvenliğinin amacı, iş kazası ve meslek hastalığı, kanuni haklar ve sorumluluklar, genel iş sağlığı ve güvenliği kuralları, sağlık ve güvenlik işaretleri, yangın ve benzer olaylara müdahale ile araç kullanırken uyulması gereken kurallar başlıklar halinde anlatıldı. Oldukça verimli geçen eğitim, soru-cevap bölümüyle son buldu.Öte yandan İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında gerçekleştirildi. Makam toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Emlak İstimlak Müdürlüğü ve Yapı Kontrol Müdürlüğüne ait toplam 8 madde görüşülerek karara bağlandı.

KOCAELİ/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN