Kocaeli’de 480 şişe kaçak alkol ele geçirildi: 3 gözaltı

Kocaeli’de 480 şişe kaçak alkol ele geçirildi: 3 gözaltı

Kocaeli’de kaçak alkol sattığı belirlenen 3 kişi düzenlenen operasyonla gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 480 şişe kaçak alkol ele geçirildi

Edinilen bilgilere göre, Kocaeli Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde Kartepe ilçesinde bulunan bir iş yerinde kaçak alkol satışı yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Olayla ilgili inceleme başlatan ekipler tarafından Kartepe ilçesinde belirlenen iş yeri ile İzmit ilçesinde bulunan bir eve operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda Y.B. S.B. ve M.C. isimli 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda ise 480 şişe kaçak alkol ele geçirildi.Gözaltına alınan şüpheliler yapılan sağlık kontrollerinin ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şahıslar emniyette tamamlanan işlemleri sonrasında Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

KOCAELİ/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN