Sapanca Gölü’nde onlarca kuşu öldüren kaçak avcılar suçüstü yakalandı

Sapanca Gölü’nde onlarca kuşu öldüren kaçak avcılar suçüstü yakalandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde av yasağı bulunan Sapanca Gölü’nde 26 adet sakarmeke, 1 adet yaban ördeğini kayıkla avlayan 2 kişi ekipler tarafından suçüstü yakalandı

Olay, Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Sapanca Gölü’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, avlanma yasağı bulunan Sapanca Gölü’nde iki kişinin tüfekle kuş avladığı bilgisini alan Doğa Koruma ve Milli Parklar Kocaeli Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Kartepe İlçe Jandarma Komutanlığı ile bölgeye intikal eden Doğa Koruma ve Milli Parklar Kocaeli Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları gölde kuş avlarken suçüstü yakalandı.Ekipler tarafından şahısların avlanmak için kullandığı teknede yapılan aramalarda ölü halde 26 adet sakarmeke, 1 adet yaban ördeği ve şahısların avlanmak için kullandığı 1 adet takozsuz yarı otomatik tüfek ele geçirildi. Ekipler, ayıca şahısların kullandığı tekneye ede el koydu. Haklarında soruşturma başlatılan 2 şahsa ise idari para cezası ve tazminat uygulandı.

KOCAELİ/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN