Yeni Superman filminden ilk kare geldi! 11 Temmuz 2025 tarihinde vizyona girecek

Yeni Superman filminden ilk kare geldi! 11 Temmuz 2025 tarihinde vizyona girecek

Yeni Superman filmi 11 Temmuz 2025 tarihinde vizyona girecek! Bu kez Superman rolünü David Corenswet oynayacak! İşte filmden ilk kare...

DC hayranlarının merakla beklediği yeni Superman filmi, yönetmen James Gunn'ın elinden çıkıyor. Bu film, DC Sinematik Evreni'nin başlangıcını yapacak olmasıyla da büyük bir heyecan uyandırıyor. Gunn, çekimler devam ederken filmle ilgili paylaşımlara devam ediyor ve bugün ilk görseli sosyal medyada paylaştı.

SUPERMAN FİLMİNDEN İLK KARE

Superman 'trash' first look backlash – Angry fans all say the same two things | Films | Entertainment | Express.co.uk

James Gunn'ın paylaştığı görselde, Superman rolünü devralan genç oyuncu David Corenswet'i ilk defa ikonik kostümüyle görüyoruz. Corenswet'in kostümü, Zack Snyder'ın gerçekçi tasarımından farklı olarak, klasik çizgi roman görünümünü modern bir yorumla sunuyor. Altın kemer ve kırmızı mayonunun geri dönüşü, bu yeni kostümün dikkat çeken detaylarından biri.

Görselde dikkat çeken bir diğer detay ise arka planda görünen lazer topu ve yeşil hüzme. Bu hüzmenin bir Green Lantern'e ait olabileceği spekülasyonları yapılıyor. Zira filmde Green Lanternler'in de yer alacağı biliniyor ve bu görsel, bu beklentiyi güçlendiriyor.

VİZYON TARİHİ VE OYUNCU KADROSU

11 Temmuz 2025'te vizyona girecek olan filmde, David Corenswet'e Lois Lane rolünde Rachel Brosnahan ve Lex Luthor rolünde Nicholas Hoult eşlik ediyor. Oyuncu kadrosunda Nathan Fillion, Isabela Merced, Edi Gathegi, Anthony Carrigan ve Wendell Pierce gibi isimler de yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN